Prognoze 2023. gada 16. oktobrim: Vēzim būs jāsniedz palīdzība, Svarus saviļņos jaunas emocijas!

♌ Lauva

Saprātīgs risks ir ļoti pamatots. Jūs varat kaut ko laimēt akcijā vai konkursā. Pārējā diena ritēs kā ierasts. Tiem, kuri plānojuši garu ceļojumu, var rasties zināmas grūtības.

♍ Jaunava

Ir nepieciešams plāns, un tad daudz kas tiks izdarīts. Sarežģītas problēmas tiek atrisinātas ātrāk ar visaptverošu izpēti. Iespējamas daudzsološas pārmaiņas karjerā un personīgajā dzīvē.

♎ Svari

Intuīcija iesaka pareizos lēmumus. Jūs labi tiekat galā ar ikdienas pienākumiem un spējat veikt sarežģītus uzdevumus. Vakarā jums noderēs neaizmirstama atpūta. Iegūstiet emocijas, kuras jums jau ilgu laiku trūka.

♏ Skorpions

Mērenas fiziskās aktivitātes labvēlīgi ietekmē veselību. Sāciet savu dienu ar vingrošanu. Jaunas prasmes ir viegli apgūt. Šis ir labs periods mācībām un zināšanu iegūšanai. Lietišķā komunikācija var būt saspringta, un iespējami strīdi un pārpratumi.

♐ Strēlnieks

Jūs, iespējams, esat apsēsts ar kaut ko. Ievērojiet dzīvi sev apkārt, atrodiet laimi mazās lietās. Neatgrūdiet cilvēkus, kuri domā labi, un nemēģiniet jūs ar kaut ko iepriecināt. Plānojiet nākotni – daudzi jūsu plāni piepildīsies.

Lasi arī: Ekstrasenss pastāstīja kādus brīnumus dara parastā sāls

Lasi arī: Alla Rotter: kāpēc jāatbrīvojas no vecajām lietām mājā

♑ Mežāzis

Diena būs piepildīta ar pozitīviem notikumiem un prieku. Bet neaizraujieties ar cilvēkiem un ticiet visam, ko dzirdat. Koncentrējiet savus centienus uz ģimenes labklājību. Šodien ģimene var apvienoties. Mājās valdīs brīnišķīga un draudzīga atmosfēra.

♒ Ūdensvīrs

Neatsakieties no pasākumu apmeklēšanas. Iespējamas jaunas iepazīšanās, interesanti piedāvājumi un vienošanās. Jūs viegli iedvesmojaties un varat pieņemt svarīgus lēmumus pats. Esiet uzmanīgi ar alkoholu, reibumā varat gūt traumas.

♓ Zivis

Klausieties sevī un nedariet to, ko nevēlaties. Pie lielas slodzes ķermenis sacelsies, un ir iespējama slimība vai nervu sabrukums. Vakaru ieteicams pavadīt komfortabli un privāti.

Leave a Comment