Prognoze 2023. gada 22. oktobrim: Vērsi sagaida negaidīti notikumi, Skorpionu – nepatīkams notikums!

♌ Lauva

Jūsu intelekts ļauj jums gūt labumu. Laba diena komunikācijai, romantiskām tikšanām, saviesīgiem pasākumiem. Nav ieteicams ļaunprātīgi izmantot alkoholu.

♍ Jaunava

Jums jāpārtrauc domāt par problēmām, kuras jūs vēl nevarat atrisināt. Ļoti palīdz radošums un kultūras pasākumu apmeklēšana. Domas kļūst skaidrākas un rodas interesantas idejas.

♎ Svari

Šodien tu vari izlemt kaut ko, par ko pēdējā laikā esi domājis. Ir daudz enerģijas, kā arī iedvesmas. Laba diena sākumam, iepirkšanās, dvēseles palīga atrašanai. Neliedz sev neko.

♏ Skorpions

Zvaigznes sola nelielu laimestu, taču neesiet pārāk azartisks. Jūs varat zaudēt visu. Pastāv risks tikt ierautai nepatīkamā stāstā. Esiet piesardzīgs pret svešiniekiem, īpaši reliģiskiem fanātiķiem.

♐ Strēlnieks

Šķiet, ka aktivitātei un enerģijai nav robežu. Jūs varat darīt sarežģītas lietas. Saspringtajā grafikā atstājiet laiku mīļajiem, pretējā gadījumā plaisas attiecībās nevar izvairīties. Veselībai nāk par labu pastaigāties un ieelpot svaigu gaisu.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova: marinēti gurķi, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestību

Lasi arī: Eņģeļu numeroloģija pulkstenī: ko nozīmē tie paši skaitļi?

♑ Mežāzis

Visticamāk, jūs saņemsiet satriecošus jaunumus vai piedāvājumus no tālienes. Jūs varat pārāk satraukties un netīšām aizvainot sev tuvus cilvēkus. Mums vajag nomierināties. Mūsdienās kosmētiskās procedūras, ķermeņa un sejas masāža dod lieliskus rezultātus.

♒ Ūdensvīrs

Trūkst mēra izjūtas. Ir tendence uz vieglprātīgiem tēriņiem, pārēšanās un piedzīvojumiem. Diena būs iespaidiem bagāta, taču pēc tam var parādīties problēmas, kurām neesi gatavs.

♓ Zivis

Labsajūta un koncentrēšanās nav tās labākās puses. Svarīgās lietas pagaidām noliec malā. Ir labi sakārtot lietas, organizēt ģimenes pusdienas vai vakariņas. Iespējami strīdi starp mīļajiem, kas jums būs jāpārtrauc.

Leave a Comment