Prognoze 2023. gada 25. oktobrim: Lauvu sagaida panākumi, Jaunavu – nepatīkama tikšanās!

♌ Lauva

Jūs esat ļoti pārliecinošs, kad runa ir par darba lietām. Šis ir piemērots laiks, lai runātu ar savu priekšnieku, apspriestu projektus, veiktu korekcijas un ieteikumus. Līdz vakaram jūsu veselība var pasliktināties. Klausieties sava ķermeņa signālus.

♍ Jaunava

Ir izvēlēts pareizais ceļš, un jūs to jūtat. Trešdiena būs auglīga. Finansiālā situācija ir nestabila, tāpēc kino vai restorāna apmeklējumu labāk atlikt. Var rasties nepatīkama iepazīšanās vai tikšanās. Palieciet mājās un labi atpūtieties.

♎ Svari

Laba diena, lai strādātu ar bērnības traumām un aizvainojumiem pret vecākiem. Palīdzēs psiholoģiskās prakses un pagātnes notikumu pārdomāšana. Šodien tev jāsaņem mīlestība un atbalsts no apkārtējiem. Izvairieties no pārsteidzīgām darbībām un pēkšņām izmaiņām.

♏ Skorpions

Ar bērniem saistītie jautājumi tiek risināti labvēlīgi. Ir iespēja ieņemt vai adoptēt bērnu. Apstākļi liek jums tērēt daudz naudas. Jūsu pirkumi būs veiksmīgi, bet iegādājieties pārāk daudz.

♐ Strēlnieks

Nav viegli izlemt spert pirmo soli, uzņemties iniciatīvu. Bet, ja izlemsiet, jūs to nenožēlosit un kļūsit nedaudz laimīgāks. Uzlabojas savstarpēja sapratne, atmaigst cilvēku sirdis. Darbā iespējamas kļūdas. Jums jāsakoncentrējas vai jāatliek jautājumi uz rītdienu.

Lasi arī: Jekaterina Rižikova: kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas

Lasi arī: Jūsu vēlmju saraksts — sāciet īstenot savus sapņus jau tagad!

♑ Mežāzis

Nāksies saskarties ar šķēršļiem un negaidītām problēmām. Jums ir spēks pagriezt visu savā virzienā. Zīmes pārstāvji būs zirga mugurā un saņems savu priekšnieku un citu akceptu.

♒ Ūdensvīrs

Diena ir labvēlīga saziņai ar bērniem. Padomā, kā interesanti un lietderīgi pavadīt laiku. Ekstrēmas sporta aktivitātes nav ieteicamas traumu riska dēļ.

♓ Zivis

Jūs varat negaidīti atgūt parādu vai saņemt finansiālu palīdzību. Tas vairos pārliecību par nākotni. Diena piemērota smagam darbam. Jums ir lieliska koncentrēšanās spēja. Domstarpības, visticamāk, ir saziņā ar mīļajiem.

Leave a Comment