2 bīstamākās dienas 2023. gada novembrī: esiet ļoti uzmanīgi šajās dienās!

Vienmēr ir noderīgi zināt, kuras konkrētā mēneša dienas būs nelabvēlīgas. Zvaigņu eksperti dalījās savos viedokļos par to, kad tieši jums un man vajadzētu būt piesardzīgiem un nepārkāpt savu komforta zonu.

Novembrī būs tikai divas patiesi bīstamas dienas, tāpēc varam teikt, ka mēnesis būs labvēlīgs un gaišs, taču nemaldiniet sevi priekšlaicīgi, jo novembra sākums būs grūts, jo Venēra un Merkurs atradīsies slikta pozīcija. Tas mainīsies uz labo pusi 8. un 10. datumā, bet vairāk par to lasiet rakstā  par labvēlīgām dienām.

Lasi arī: Jekaterina Rižikova: kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas

Lasi arī: Jūsu vēlmju saraksts — sāciet īstenot savus sapņus jau tagad!

18. novembris — Saule kopā ar Marsu

Šī diena būs ļoti bīstama. Kad Saule un Marss saplūst kopā, tas mūsu pasaulē ienes haosu un apjukumu. Cilvēki kļūst ļoti agresīvi un stūrgalvīgi. Šī būs Uguns stihijas un tās negatīvākās puses valdīšanas diena. Zvaigžņu eksperti iesaka 18. datumā nevienam nešķērsot ceļu un būt pēc iespējas uzmanīgākam vārdos un darbos. Nekādā gadījumā nevajadzētu atriebties, būt greizsirdīgam vai apskaust.

21. novembris – bīstams Mēness stāvoklis perigejā

21. novembris ir Mēness perigeja diena, tas ir, tā tuvākā tuvošanās Zemei. Tas nozīmē, ka nakts zvaigznei šajā dienā būs maksimālais spēks, bet liela problēma būs ar Mēness stāvokli. Viņa atradīsies Zivju zīmē, kas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs mūsu veiksmi, garastāvokli un motivāciju. Šī ir spēcīgas disonanses diena, jo Mēness augšana vissliktāk ir apvienota ar Ūdens elementa enerģiju. 21. datumā vajag vairāk atpūsties un nekādā gadījumā nepārpūlēties.

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka atcerēties  laimīgas dienas pazīmes, lai jūs vienmēr varētu padarīt bīstamo dienu nedaudz labvēlīgāku. Novembris solās būt ļoti gaišs un neaizmirstams mēnesis, tāpēc nekoncentrējies uz slikto.

Leave a Comment