Jekaterina Rižikova: kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas

Ekstrasenss Jekaterina Ryzhikova runāja par to, kā atbrīvoties no negatīvās enerģijas mājā. Negatīvs, pēc viņas teiktā, var parādīties trīs gadījumos: ja nodarīts kaitējums, ja māja atrodas nelabvēlīgā vietā un ja mājā dzīvo cilvēks ar tumšām domām.

Lasi arī: Prognoze ūdens stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Vēžiem jāpieņem svarīgi lēmumi, Skorpioniem sāksies baltā līnija, Zivis gribēs ceļot!

Lasi arī: Prognoze uguns stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Aunu sagaida laime, Lauvu – sarežģīti notikumi, Strēlnieku – ne tik vienkāršs periods!

 

14. sezonas “Ekstrasensu cīņas” dalībniece apgalvo, ka negatīvā enerģija mājā var nodarīt lielu ļaunumu iedzīvotājiem. Bieži vien mājās ar sliktu auru cilvēki jūt diskomfortu, nogurumu, sliktu garastāvokli un aizkaitināmību. Negatīvās atmosfēras dēļ var rasties pat nopietnas veselības problēmas. Jekaterina Rizhikova piedāvāja efektīvu iespēju negatīvās enerģijas attīrīšanai.

Tīrīšanu vajadzētu sākt ar sevi. Lai to izdarītu, jums ir jāuzņem sāls duša. Sāls ir lielisks enerģijas vadītājs. Lai nomazgātu no sevis visu negatīvo, jums vajadzēs berzēt visu ķermeni ar sāli, izņemot matus uz galvas, nokļūt siltā dušā un garīgi lūgt ūdenim nomazgāt visas sliktās lietas.

Pēc tam jūs varat sākt tieši attīrīt māju no negatīvisma. Jekaterina Rižikova iesaka pārģērbties visvienkāršākajās drēbēs un noņemt visas rotaslietas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment