Prognoze 2023. gada 28. novembrim: Auniem būs jāuzmana sava labsajūta, Skorpioniem labāk neatklāt savus mērķus!

♌ Lauva

Situācija sāk jūs nervozēt, jūs kļūstat dusmīgs uz sevi. Ja pats nespējat tikt galā ar nenoteiktību, vērsieties pie tiem, kuriem uzticaties, pārrunājiet savas bailes, un jums kļūs daudz vieglāk.

♍ Jaunava

Otrdiena nav piemērota intelektuālajam darbam, taču, neskatoties uz to, tas būs jādara. Ja jums šķiet, ka kādu problēmu nevar atrisināt, ļaujiet sevi novērst. Turiet rokas aizņemtas, paņemiet pārtraukumu, lēmums pieņemsies vēlāk.

♎ Svari

Šodien, atšķirībā no pirmdienas, nav jāsteidzas. Spontāni lēmumi ir pilni ar kļūdām, kas var dārgi maksāt, un, skrienot neticamā ātrumā, var gūt traumas. Arī braukšanas laikā jāievēro piesardzība.

♏ Skorpions

Šajā dienā tava garā mēle var tev slikti noderēt. Centieties mazāk sazināties ar cilvēkiem, pretējā gadījumā jūs vai nu izpļausit kādu noslēpumu, vai kādu nopietni aizvainosiet. Rūpējies par savām lietām un nekam netraucē.

♐ Strēlnieks

Diena piemērota “papīra” jautājumu risināšanai, līgumu parakstīšanai, darījumu slēgšanai. Arī jūsu mājoklis prasa rūpes – būtu jauki veikt ģenerāltīrīšanu un pavadīt vakaru kopā ar ģimeni.

Lasi arī: Dmitrijs Volhovs pastāstīja, kādas lietas ir bīstami glabāt mājā

Lasi arī: Prognoze Mežāzim 2024.gadam: periods būs piepildīts ar interesantiem notikumiem un pārmaiņām!

♑ Mežāzis

Otrdien jums ir tendence izdarīt pārsteidzīgus secinājumus, pamatojoties uz to, kas jūs “šķiet”. Lai izvairītos no kļūdām, paļaujieties tikai uz faktiem. Un, ja tomēr pieļāvāt kļūdu, atrodiet spēku to atzīt un, ja nepieciešams, atvainoties.

♒ Ūdensvīrs

Šodien ir brīnišķīga diena, ko vērts pavadīt saziņā. Sarunas, gan lietišķās, gan personīgās, būs veiksmīgas, kas jūs ļoti iepriecinās. Viņi arī pateiks kādu informāciju, kas jums šķitīs ļoti interesanta un noderīga.

♓ Zivis

Šodien esi tādā stāvoklī, kas parasti tev nav raksturīgs – esi aizkaitināts un pat agresīvs. Tas nevar neietekmēt attiecības ar citiem, taču mēģinājumi viņus sasniegt ar spiedienu un kliegšanu nenovedīs pie nekā laba. Savelciet sevi un mēģiniet vienoties.

Leave a Comment