Dmitrijs Volhovs pastāstīja, kādas lietas ir bīstami glabāt mājā

Viss, kas atrodas jūsu mājās, ir saistīts ar jūsu likteni un dzīvi. Ekstrasenss Dmitrijs Volhovs apgalvo, ka lielākajā daļā cilvēku mājās ir lietas, kas piesaista neveiksmes, Sli**bas un nepatikšanas.

Ir vairāki objekti, kas ir pilni ar slēptām briesmām. Tātad, kādas lietas mājā ir visu nepatikšanas avoti?

Vecas drēbes

Ja jūsu skapī guļ liels daudzums vecu drēbju, kuras neesat valkājis ilgu laiku, jums vienkārši ir jāatbrīvojas no tām divu iemeslu dēļ. Pirmais iemesls: vecs, nolietots un nevajadzīgs skapis piesaista neveiksmes jūsu personīgajā dzīvē. Otrs iemesls ir tas, ka vecās lietas skapī traucē personības attīstībai.

Veca gultas veļa

Liela daudzuma veco pakaišu uzkrāšanās piesaista Sli**bas. Atbrīvojieties no tā pēc iespējas ātrāk, pretējā gadījumā jūs bieži apciemos kaites un Vese***as problēmas. Ekstrasenss Dmitrijs Volhovs iesaka dedzināt gultas veļu. Ar to visas jūsu kaites izdegs.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. novembra līdz 3. decembrim: vējš pūtīs burās, gūsīet lielus panākumus!

Lasi arī: Prognoze Vēzim 2024.gadam: sola daudz pārsteigumu, dāsni sadalot tos visa perioda garumā!

Papildus čības

Čību skaitam jābūt vienādam ar mājā dzīvojošo cilvēku skaitu. Pēc Dmitrija Volhova domām, viesi, kas valkā jūsu čības, var atņemt jums veiksmi, veselību un labklājību.

Saplaisājuši trauki

Bieži vien ir žēl izmest saplaisājušos šķīvjus un krūzes, un jaunu komplektu izmantojam tikai īpašiem gadījumiem. Tā nu sanāk, ka ēdam un dzeram no saplaisājušiem traukiem, un tad brīnāmies, ka dzīvē nekas nesanāk. Pēc ekstrasensa Dmitrija Volhova domām, trauki simbolizē ģimenes labklājību un labklājību, un, ja tie saplaisā, tas nozīmē, ka jūsu dzīvē ne viss ir tik gludi. Visi bojātie trauki ir jāizmet, pretējā gadījumā jūsu dzīvē parādīsies plaisas.

“Ekstrasensu cīņu” dalībnieks Dmitrijs Volhovs apgalvo, ka cilvēka labklājība lielā mērā ir atkarīga no vides, kurā viņš eksistē. Radi sev apkārt pozitīvu atmosfēru un ieskauj sevi ar lietām ar pozitīvu enerģiju, tad dzīve mainīsies uz labo pusi.

Leave a Comment