SASTĀVDAĻAS:
- 300 g biezpiena
- 50 g valriekstu
- 150 g cepumu
- 1 ēd. k. pūdercukura
- 2 g vanilīna
- melnā šokolāde pēc garšas
- kanēlis pēc garšas
Lasi vēl: Vienkārša recepte: torte “Skudrupūznis” 10 minūtēs!
PAGATAVOŠANA:
1. Saspiediet biezpienu tā, lai iegūtu viendabīgu masu.
2. Blenderī sasmalciniet cepumus un riekstus.
3. Pievienojiet biezpiena masai riekstus, cepumus, pūdercukuru un vanilīnu.
4. Pierīvējiet klāt šokolādi un pievienojiet kanēli, to visu pēc tam kārtīgi samaisot.
5. No iegūtās masas veidojiet nelielas bumbiņas, kārtīgi apviļājiet tās šokolādē un vismaz uz stundu atstājiet ledusskapī. Baudiet!
[…] Lasi vēl: Recepte: gardās biezpiena bumbiņas ar šokolādi – ātri, lēti un vienkārši! […]