Sastāvdaļas
- 2 tāfelītes piena šokolādes
- 3 ēd. k. kokosriekstu skaidiņas – vislabāk, ja tās nav saldas
- 1 glāze kondensētā piena ar cukuru
Pagatavošana
1. Rūpīgi sajauc kondensēto pienu ar kokosriekstu skaidiņām.
2. Sagatavo piemērotu virsmu, kura ietilps ledusskapī, aptin to ar pārtikas plēvi vai cepampapīru.
3. No sajauktās masas veido taisnstūrveida gabaliņus un liec uz virsmas.
4. Ievieto izveidotos gabaliņus ledusskapī.
5. Pa to laiku ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi.
6. Izņem gabaliņus no ledusskapja, pa vienam iemērc izkausētajā šokolādē un liec atpakaļ uz virsmas. Protams, šokolādei ir pilnībā jāsacietē, lai šis gardums būtu līdz galam gatavs un baudāms!