Recepte: īsts gruzīnu vistas čahohbili. Tev garšos!

chahonbili

Lasi arī: Grūbu risoto– vienkārši un garšīgi! (Fotorecepte)

Pagatavošana:

1. Sadala vistu gabaliņos un liek uz pannas. Pieber sāli un apcep no divām pusēm. Pārliek apcepto vistu katliņā.

2. Sīpolus un burkānus nomazgā, notīra un sagriež kubiņos. Apcep dārzeņus, kamēr sīpoli mīksti. Pievieno apceptos dārzeņus vistai, kas atrodas katliņā.

3. Nomazgā, sagriež kubiņos un liek uz pannas tomātus. Izlej ūdeni, pievieno tomātu pastu, ķiplokus un samaisa.

4. Iegūto mērci sautē uz pannas.

5. Ielej mērci katliņā, pieber hmeli-suneli, sāli un pielej vīnu.

6. Katliņā sajauc mērci ar dārzeņiem un vistu. 7. Uzliek katliņam vāku un sutina uz vidējas uguns 40-60 minūtes.

Leave a Comment