No vistas var pagatavot daudz dažādu gardu ēdienu. Katrai tautai ir veselas kolekcijas šī putniņa pagatavošanai, kas palīdz dažādot mājas virtuvi. Čahohbili – tradicionāls gruzīnu ragū no putna gaļas.
Pagatavošanas īpatnība ir iepriekšēja vistas apcepšana bez taukiem. Tas ļauj saglabāt visu gaļas sulīgumu, kamēr tas sautējas.
Sastāvdaļas (4 porcijām):
1 vista;
2 burkāni;
2 sīpoli;
5-6 tomāti;
4 daiviņas ķiploka;
1 glāze ūdens;
1 glāze sarkanvīna;
1 ēdamkarote tomātu pastas;
1 ēdamkarote hmeli-suneli garšvielas;
Sāls pēc garšas.
Lasi arī: Grūbu risoto– vienkārši un garšīgi! (Fotorecepte)
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kā to pagatavot: