Reinkarnācija: vai ir iespējams atcerēties savu pagātnes iemiesojumu?

Mēs, iespējams, visi vēlētos zināt, kas mēs bijām iepriekšējā dzīvē. Bet diemžēl ne visiem tiek sniegta šāda informācija.

Lielākā daļa cilvēku neatceras, ko viņi darīja pagājušajā nedēļā, vēl jo mazāk to, kas notika iepriekšējā dzīvē.

Mūsdienās katrs cilvēks var uzzināt par savu pagātnes iemiesojumu. Lai to izdarītu, pietiek ar savu apziņu nodot kvalificēta psihologa rokās.

Pēc hipnozes seansiem daudzi atceras, kādā valodā runāja, kādā valstī dzīvoja un ko darīja. Bet vai ir jēga mācīties par savu pagātni?

Daži ekstrasensi ir pārliecināti, ka šī informācija nekādā veidā nevar ietekmēt mūsu reālo dzīvi. Vai arī viņi kļūdās?

Indijas gudrie apgalvoja, ka nevajadzētu atsaukt aizmirstās atmiņas tīras ziņkārības dēļ.

Pēc viņu domām, dievbijīgs cilvēks pats var atcerēties savu pagātnes iemiesojumu, jo viņš ir mazāk saistīts ar savu ķermeni.

Mūsdienu zvaigžņu eksperti un ekstrasensi apgalvo, ka atcerēties savas iepriekšējās reinkarnācijas ir ne tikai iespējams, bet arī noderīgi.

Kā notiek reinkarnācija un kas cilvēkam ir aizsaule? Par to ir interesanta teorija senajās Vēdās. Pēc seno indiešu domām, visas mūsu atmiņas glabājas mūsu prātā.

Un prāts analizē informāciju, kas nāk no sajūtām. Aizsaule iestājas brīdī, kad tiek pārtraukta saikne starp prātu un ķermeņa sajūtām.

Iedomājieties, ka jūs braucat ar automašīnu. Bet pēkšņi jūs saprotat, ka nevarat to kontrolēt: dzinējs ir apstājies, pedāļi un stūre jums nepakļaujas.

Lasi vēl: Ar ko atšķiras Alfa paaudzes bērni un kāpēc viņi tik ļoti pārsteidz skolotājus?

Mehānisma atspējošana nozīmē mašīnas darbības pārtraukšanu. Tādējādi jūsu saikne ar automašīnu tiek pārtraukta, jūs izkāpjat no tās, lai iekāptu jaunā transportlīdzeklī.

Jūs varat izvēlēties lidmašīnu, motociklu, zirgu – ko vien vēlaties. Pārvietošanās veida izvēle jums ir ļoti svarīga, jo jums ir jāturpina ceļojums.

Izmantojot šo vienkāršo piemēru, mēs varam izsekot mūsu dvēseles kustībām un pagātnes iemiesojumiem.

Tagad ir kļuvis skaidrs, ka došanās aizsaulē ir vienkārši dvēseles saiknes ar materiālo ķermeni zaudēšana. Persona zaudēja kontaktu ar savu ķermeni, tas ir, viņš nomira.

Bet viņa dvēsele joprojām ilgojas pēc pasaulīgām baudām un baudām. Tāpēc viņa dvēsele atkal iegūst ķermeni, citu ķermeni, un cilvēks atkal nonāk mūsu pasaulē, kur viņu diemžēl gaida gan prieki, gan bēdas.

Ja dvēsele negribētu atgūt ķermeni un atgriezties šajā mirstīgajā pasaulē, tad tā dotos uz mūžības, svētlaimes un augstāku zināšanu garīgo pasauli.

Tādējādi mēs pārejam no vienas dzīves uz otru atbilstoši savām materiālajām vajadzībām un vēlmēm.

Mums tiek dots jauns ķermenis un sajūtu kopums, ko mēs mācāmies pārvaldīt katru reizi no jauna. Tas notiek tā: mēs pārsēžamies no automašīnas uz lidmašīnu un atkal mācāmies ar to lidot.

Viss jaunais mūs ļoti aizrauj, un mūsu atmiņas par kārtējo reinkarnāciju kļūst blāvas. Tad no lidmašīnas kāpjam zirgā un atkal mācāmies vadīt savu jauno transportlīdzekli un jau aizmirstam par to, kā kādreiz lidojām lidmašīnā.

Leave a Comment