Retrograda Neptūna perioda sākums 2018. gada 19. jūnijā

Retrograda Neptūna kustība – tas ir ļoti svarīgs periods. Nedomājiet, ka šī notikuma negatīvās puses apiet tevi, jo Neptūns lēnām darbojas uz visiem.

19. jūnijā Neptūns sāks kustēties pretējā virzienā. Sekas nebūs spontānas, bet tieši šajā dienā jums vajadzētu būt uzmanīgākam ar visu, kas attiecas uz jūsu pasaules uzskatiem. Jūsu “Es” neapzinātā daļa sāks izlases paņēmienu. Tas var negatīvi ietekmēt pareizo mērķu noteikšanu, prioritāšu saglabāšanu, garīgo praksi. Visneaizsargātākās ir tās Zodiaka zīmes, kam Neptūns ir tiešs antagonists: Dvīņi, Lauvas un Jaunavas.

Neptūna noskaņojums retrograda laikā

Neptūns būs reverss līdz 25. novembrim. Bet jau 19 jūnijā ir svarīgi neizpaust savus principus. Daži no mums būs laimīgi, jo Neptūns nekādā veidā nevar ietekmēt. No otras puses, ir arī tie, kuri meklē kaut ko jaunu: darba meklējumi, vaļasprieki, mīlestība. Šādiem cilvēkiem astrologi iesaka jebkādā veidā pārvarēt viņu slinkumu, bet būt neticami piesardzīgiem. Neptūns ar negatīvu darbību var izraisīt nepareizu ceļu.

Neptūns ir ilūziju meistars. Tas liks cilvēkiem būt vairāk viltīgiem un sīkumainākiem, kas tiks atspoguļots visās darbības jomās. Neptūns var pārvērst tavu dzīvi apburtajā posta lokā, un tas var radīt iespaidu, ka visi nevar būt lieli. Jau no 19. jūnija jums būs iespēja redzēt, kā jūsu intuīcija sāk mazliet novirzīties.

Kas jums jādara, lai saglabātu veiksmi

Lai veiksme tevi neatstātu, mēģiniet pieskaņoties pozitīvam vilnim. Jūsu domas palīdzēs mainīt jūsu dzīvi uz labo pusi, nevis neveiksmi mīlestībā un darbos. Jebkuras iespējamās darbības jau 19. jūnijā būtu jāuzskata par rūpīgām.

Ja tagad viss tavā dzīvē ir stabils, tad mēģiniet to saglabāt visu laiku no 19. jūnija līdz 25. novembrim. Protams, tas nebūs iespējams visiem. Vienīgais, kas jums nepieciešams, ir izpratne par to, kur un kā jums vajadzētu pārvietoties. Ja neesat viens no tiem, kam patīk būt par mazajiem, tad mēģiniet neļaut jūsu ambīcijām virzīties uz priekšu. Koordinējiet un sinhronizējiet tās ar galvenajiem mērķiem.

Retrograda Neptūna perioda sākums 2018.gadā nesakrīt ar citu planētu reversās kustības sākumu. Tā ir laba ziņa, jo Neptūns būs labi izlasāms un prognozējams. Mīlestību, veiksmi un naudu var ietaupīt, ja neveicat pārsteidzīgus lēmumus.

Avots

Leave a Comment