Rīga Plaza notiks Ziemassvētku laikam veltīts pasākums jauniešiem Meet&Greet

8. decembrī no plkst. 11:00 līdz 14:00 modes un izklaides centrā Rīga Plaza notiks Kašera sapņu fabrikas rīkotais Ziemassvētku pasākums MEET&GREET AR SLAVENĪBU. Pasākuma mērķis ir jauniešiem sniegt iespēju klātienē tikties ar saviem elkiem un vienaudžiem, kas viņus iedvesmo. Pasākumā varēs satikt Latvijas populārākos jūtuberus, mūziķus un citas slavenības. Būs radošās Ziemassvētku darbnīcas, make-up nodarbības un modes skate jauniešiem.

MEET&GREET AR SLAVENĪBU pasākumā aicināti piedalīties jaunieši, kuri ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm, ir radoši, vienmēr vēlas uzzināt ko jaunu un lieliski pavadīt laiku. Šajā svētku laikam veltītā pasākumā piedalīsies latviešu influencere Sofija Lukjanska, jūtubere Ališuks M, Circus TV, Gintoška TV un Big Latvian Boss. Uz skatuves uzstāsies mūziķe Kristīne Pāže. Pasākumu vadīs multimākslinieks Kašers.

No plkst. 11:00 līdz 12:00 notiks dažādas radošās darbnīcas, pēc tam no 12:00 līdz 14:00 skatuves programmā paredzēts: dziesmas, čellendži, aktivitātes, konkursi, intervijas, blogeri, youtuberi, modes skates kopā ar Ilzi Grickus un Gints Bude modeļu aģentūras modelēm un citas aktivitātes.

“Gada ziemīgākos svētkus jaunieši parasti vēlas sagaidīt kopā ar draugiem un ģimeni. Šogad ir lieliska iespēja šim sagaidītāju pulkam vēl pievienot arī savus elkus no jūtūba un Instagrama. Kā arī apskatīt šikus un modernus apģērbu salikumus košā modes skatē. Pasākums MEET&GREET AR SLAVENĪBU jau kļuvis par tradīciju, kad jaunieši brīvdienās nododas atraktīvām nodarbēm. Katram pasākumam ir sava tēma, kas raksturīgi iezīmē kādu svētku laiku,” norāda pasākuma organizators Kašers.

Pasākums MEET&GREET AR SLAVENĪBU iesāks bērnu Ziemassvētku radošo darbnīcu sēriju. Turpmāk katras brīvdienas līdz decembra beigām no plkst.11:00 līdz 20:00, Rīga Plaza būs iespējams brīvo laiku pavadīt aktīvās un radošās Ziemassvētku darbnīcās, tās notiks netālu no informācijas centra. Pirmās nodarbības jau būs 8. decembrī uzreiz pēc MEET&GREET AR SLAVENĪBU.

Par modes un izklaides centru Rīga Plaza

Rīga Plaza (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Tirdzniecības centrs ar 50 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Reserved, Mango, Mohito, Stradivarius, Monton, Sinsay, Douglas Select, Rituals u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls Multikino un izklaides centrs visai ģimenei Fantasy Park.

Leave a Comment