Ryanair plāno lidojumus no Eiropas uz ASV par neticami zemu cenu!

Kompānija ir atklājusi plānu izstrādāt lidojumus starp 14 vietām Amerikā un tādu pašu skaitu lidostu Eiropā, šis projekts tiks attīstīties tuvāko 4 līdz 5 gadu laikā.

Lētākais lidojums vienā virzienā maksās 21 ASV dolāru, jeb 20 eiro.

Iespējamie galamērķi Amerikā būs Ņujorka, Bostona, Maiami un Čikāga. Eiropā iespējamie galamērķi šobrīd ir plānoti Dublina, Londona un Berlīne.

Šī projekta izpildīšanas laiks, tuvākajos 5 gados, ir aprēķināts pēc kompānijas iespējas iegādāties lidmašīnas, kuras ir spējīgas veikt lidojumus, kas pārsniedz 6 stundas.

Pati kompānija raksta:

“Eiropas patērētāji vēlas iespēju lidot uz ASV par zemām cenām, to pašu vēlas arī Amerikas iedzīvotāji. Šis projekts ir loģiska attīstība Eiropas tirgū.”

Arī citas aviokompānijas kādreiz ir piedāvājušas transatlantiskos lidojumus, bet drīz vien nobankrotējušas.

Bet Ryanair kompānijas mārketinga direktors Kenijs Džeikobs (Kenny Jacobs) uzskata, ka viņa aviokompānija nesaskarsies ar šīm problēmām, jo viņu vārds piesaista daudz vairāk ceļotājus nekā viņu konkurentus.

Šie jaunie ceļojumi nozīmē, ka tiks veiktas izmaiņas smaguma un izmēru ierobežojumos rokas bagāžai, kā arī vietu rezervācijā un biznesa klasē.

Piedāvātā cena ir fantastiski zema un neapšaubāmi vilina izmēģināt šo piedāvājumu, līdz ko tas būs iespējams, tomēr vai tas spēs mums likt aizmirst vai pievērst acis par neērtībām lidojot?

Avots un attēls: elitedaily.com

COMMENTS

Leave a Comment