Sāc uzmanīties no smaržīgajām svecēm un gaisa atsvaidzinātājiem! Kāpēc?

Pēdējā laika pētījumi ir atklājuši rezultātus, kas mums liek šaubīties un uzmanīties no smaržīgajām svecēm un vēl citiem mākslīgiem smaržas radītājiem.

Džons Naišs ir pierādījis, ka šīs lietas patiesībā mūs padara diezgan slimus. Un ne tikai sveces- arī aerosoli, geli, vīraka kociņi tiek pievienoti bīstamajam sarakstam.

Zinātnieki ir atklājuši, ka šo produktu lietošana ilgtermiņā var izraisīt audzējus, plaušu bojājumus un astmu. Un ne tikai to – ķimikālijas, kas atrodas šajās lietās, pārveido mūsu DNS struktūru.

Ja esi viens no vīraka mīļotājiem, tad tev nebūs patīkami uzzināt, ka ķimikālijas, kas tajos atrodas, var izraisīt DNS vēža mutācijas. Ķimikālijas var tikt iesprostotas plaušās, izraisot bīstamas iekaisuma infekcijas. 

Gaisa atsvaidzinātāji var izraisīt Vese***as problēmas uz visu dzīvi, piemēram, astmu un iejaukšanos hormonos. Gaisa atsvaidzinātāji satur ievērojamu daudzumu formaldehīdu, kas izraisa deguna un kakla vēzi. 

Briesmīgākais šajos atklājumos ir tas, ka tev pat nav nepieciešams aizdedzināt smaržīgo sveci, lai tā kļūtu bīstama tavai Vese***ai. 

Vai šie atklājumi tev neizraisa vēlmi nodzēst smaržīgo sveci, vīraku un izmest gaisa atsvaidzinātāju? 

Avots: www.womansday.com

COMMENTS

Leave a Comment