Šādas transformācijas pēc narkotiku atmešanas vēl nebūsi redzējis – ŠOKĒJOŠI!

 

4 gadi bez narkotikām

1

Šī sieviete 2016. gada 6. decembrī svinēja 4 gadus, kopš viņa bija atmetusi narkotikas. Šobrīd viņai ir 18 mēnešus vecs bērniņš un viņa nopietni ir pievērusies dievticībai.

8 mēneši bez heroīna

2

Šī ir reize, kad sieviete tiešām grib atmest – tik ilgi viņa vēl nekad nav noturējusies.

10 gadi bez metamfetamīna

3

Viņa sāka lietot 19 gadu vecumā – apzaga draugus, lai varētu nopirkt narkotikas, apzaga ģimeni, meloja, krāpa un sāpināja ļoti daudz cilvēku. Viņai nebija palicis neviens – tikai patēvs. Kad viņa bija izdomājusi atmest, viņai neviens vairs neticēja, kas to laiku padarīja vēl grūtāku. Tomēr viņai tas izdevās – tagad viņa pati ar sevi lepojas.

Lasi vēl: Dusmīga māte atrod narkotikas meitas istabā; meitas atbilde bija negaidīta!

826 dienas bez heroīna

4

2014. gada jūnijā viņu uz 36 dienām iesēdināja aiz restēm. “Neskatoties pārāk dziļi, es biju attiecībās, kur mani sita – tas noveda pie tā, ka mana meita sāka dzīvot pie manas mātes. Viņa bija visa mana pasaule, tādēļ tad, kad tas notika, es ieslīgu dziļā depresijā un meklēju atbalstu savā agresīvajā draugā. Viņa atbilde tam, lai es justos labāk, bija heroīns. Pēc 8 mēnešiem, kuru laikā katru dienu lietoju heroīnu, es sapratu, ka tas ir jāpārtrauc. Nonācu labākajā ārstēšanas iestādē – atlabšana bija ļoti grūta, bet šobrīd esmu posmā, kur tas viss liekas kā slikts sapnis.

8 mēneši pēc atmešanas

5

“Es biju tik tumšā vietā, ka nedomāju, ka jebkad tikšu no tās ārā. Es nopietni domāju par pašnāvību, jo vairs nespēju paciest tās sāpes. Manu dzīvi vadīja bailes – es pati uz sevi nevēlējos skatīties. Es nodomāju, ka vai nu es šo visu izbeidzu vai arī cīnos, cenšoties iegūt laimi un mīlestību, ko esmu pelnījusi. Lūgums pēc palīdzības bija labākais, ko es jebkad esmu izdarījusi. Un tā es esmu tikusi no tā vaļā!”

4 gadi un 4 mēneši bez narkotikām

6

Avots: boredpanda.com

Leave a Comment