Ievietojiet nomazgātus citronus saldētavā. Kad citrons ir sasalis sarīvējiet to uz rīves pilnībā visu, (to nevajag pirms tam nomizot) un pārkaisiet ar to visus savus ēdienus.
Beriet to klāt dārzeņu salātiem, saldējumam, zupām, vistai, makaroniem, rīsiem, suši, zivs ēdieniem… Saraksts ir bezgalīgs. Visi ēdieni iegūs unikālu garšu, kuru jūs pirms tam nebūsiet izjutuši.
Mizā ir daudz vairāk vitamīnu, nekā pārējā citronā, bet, kā ierasts, jūs mizu visbiežāk izmetiet laukā. Bet pielietojot šo, citrona sasaldēšanas un tā piebēršanu ēdienam, metodi jūs uzņemsiet vērtīgās barības vielas un stiprināsiet savu veselību. Citrona miza ir spēcīgs atjaunotājs pēc toksisko elementu likvidācijas jūsu organismā. Tāpēc, lietojiet sasaldēto, rīvēto citronu pie jūsu ēdiena katru dienu un jūsu ēdiens kļūs daudz garšīgāks, bet dzīve veselīgāka un ilgāka! Šis ir pārsteidzošais citrona noslēpums!
Un, kas ir sevišķi svarīgi – citrona ekstrakta terapijas rezultātā tiek iznīcinātās tikai ļaundabīgās šūnas. Un tā kā tam nav nekādu blakusparādību, tad sasaldēto citronu var lietot neierobežoti, rīvējiet un ēdiet uz veselību!
Informācijas avots: šādu informāciju sniedza viens no pasaules lielākajiem zāļu ražotājiem, kas stāsta, ka pēc vairāk kā 20 laboratorijas testiem, sākot no 1970. gada, kuri parādīja to, ka parasts citrons nogalina 12 vēža paveidu ļaundabīgās šūnas, ieskaitot tādas kā resnās zarnas, piena dziedzeru, plaušu un aizkuņģa dziedzera vēzi. Un, kas pārsteidz visvairāk – citrona terapija iznīcina tikai ļaundabīgās vēža šūnas, bet neskar veselās.
Avots: