Sargeņģelis: Veids, kā tu vari uzzināt sava sargeņģeļa vārdu (tas nav grūti)

 

Sargeņģelis – kā noskaidrot

Nav īpaša veida. Vienkārši jautājiet viņiem tieši. Jūsu aizbildņa vārdu var iegūt tieši tagad. Tomēr tavam aizbildnim ir daudz dažādu veidu, kā atbildēt uz jūsu pieprasījumu.

Viena no stratēģijām, ar kuru jūsu sargājošs eņģelis var jums pateikt savu vārdu, ir nodot šo ideju jūsu galvā. Šis vārds šķiet pilnīgi negaidīts. Slavenākais veids, kā eņģeļi mums dod savu vārdu, ir mūsu sapņi.

Lai pārliecinātos, ka jūs to nepalaidāt garām, glabājiet savu dienasgrāmatu pie gultas. Vēl viens veids, kā dievišķais mentors var jums atklāt savu vārdu, ir pastāvīgi sastopams vārds nejaušās vietās, kas liek jums justies deja vu sajūtā.

Manā situācijā, kad es jautāju savam aizbildnim, viņa vārds parādījās manā fantāzijā. Es burtiski biju klusumā, un vārds sāka veidoties tumsā. Tas bija aizraujošs sapnis.

Lasi arī: Skaitļu nozīme un sargeņģeļu padomi caur pulksteni

Jebkurā laikā varat pieprasīt savu eņģeļa vārdu. Nemēģiniet būt kautrīgi. Tie ir mūsu Debesu aizsargi. Dievišķās Būtnes, kas mūs aizsargā un vada.

Viņi ar prieku gaida, kad jūs pakāpeniski atvērsieties pastāvīgai saziņai ar viņiem. Atveriet viņiem sirdi un ļaujiet viņiem sazināties ar jums!

Nebaidieties runāt ar viņiem un izteikt pateicību viņiem par visu, ko viņi ir darījuši jums!

 

Arī interesanti: Sargeņģeļi: 5 svarīgas zīmes no sargeņģeļa, kuras nedrīkst ignorēt! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

avots: esotericblog

Leave a Comment