Izvēlieties burvju koku un uzziniet, kas jūs esat un kādā virzienā jūs dodaties!

Nepieciešams zināt, kas jūs esat un kur virzās jūsu dzīve? Šis tests siegs atbildes, kuras jūs meklējat!

Bieži dzīvē mēs pazūdam: tik zaudēti, ka mēs pat apšaubām, kas mēs esam un ko mēs patiešām vēlamies!

Dažreiz, kad tas notiek, vienīgais, kas mums ir vajadzīgs, ir neliela palīdzība: kompass, kas ļauj mums pārvietoties pa ceļu, kurā mēs esam.

LASI ARĪ: 5 lietas, kas jāatceras, kad piedzīvojat garīgos blokus!

Šis personības tests var būt kompass, kuru meklējat. Lai to izdarītu, izvēlieties vienu no šiem kokiem.

1.Koks

Ja jūs izvēlējāties pirmo koku, tas ir tāpēc, ka esat nopietns cilvēks, nedaudz strukturēts. Jums tas patīk, ja jums ir noteiktas garantijas. Kopumā, jūs zināt, ko vēlaties, un dodieties uz to, ja pielāgosiet noteikumiem!

Problēma rodas, ja jūtat, ka tas, ko jūs patiešām vēlaties, ir pārāk riskanti. Tad jūs sevi paralizēsiet: jūs zināt, ko vēlaties, bet jūs uzskatāt, ka tas ir pārāk riskants.

Jebkurā gadījumā ir pienācis laiks noteikt prioritāti: drošību, kas jums jau ir, vai iespēju izpildīt savus sapņus…

2. Koks

Ja izvēlaties otru koku, tas ir tāpēc, ka esat ļoti sapņains, radošs un nedaudz gaistošs cilvēks. Jūsu lielākā problēma ir tā, ka šodien jūs aizrautīgi interesē viena lieta, rīt cita. Tu mīli pirmsākumus, bet jums ir grūti pabeigt šos darbus.

Bet klausieties: dziļi jūs zināt, kas jums patiešām patīk. Kas bija vienīgais pastāvīgais jūsu dzīvē? Kur jūs vienmēr atgriežaties, kad jūtat, ka jums ir nepieciešams laiks sev?

Jums ir jābūt atbildei. Vienmēr mēģiniet atrast laiku, lai veltītu sevi tam, kas jums patīk, kas dod jums brīvības sajūtu.

3. Koks

Ja esat izvēlējies trešo koku, tas ir tāpēc, ka esat mierīgs cilvēks, kurš mīl baudīt mazos dzīves priekus.

Jūs mēģināt dzīvot katru dienu un izbaudīt katru dāvanu, kas dod jums dzīvību, un tā ir skaista. Problēma ir tā, ka dažreiz lēmumu pieņemšana jums izmaksā mazliet dārgi, jo viss jums šķiet brīnišķīgs.

LASI ARĪ: 5 lietas mājā, no kurām jums ir nepieciešams atbrīvoties, lai kļūtu bagātāki un laimīgāki

Bet kādā brīdī jums ir jāizlemj, kur jūs dodaties, pretējā gadījumā citi to darīs jūsu vietā.

4. Koks

Ja jūs izvēlējāties ceturto koku, tas ir tāpēc, ka jūs patiesi aizrauj dzīve. Jums patīk dzīvot pēc iespējas pilnīgāk. Jūs nevēlaties palaist garām neko: jūs saprotat, ka galu galā dzīve ir viena un radīta tās baudīšanai.

Bet tas liek jums nepārtraukti domāt par to, ko jūs gatavojaties darīt tālāk, un dažreiz jūs to iztērējat. Vai tas ir tā vērts?

Jums ir nepieciešams atrast līdzsvaru. Tā ir taisnība, mums ir tikai viena dzīve, un mums tā būtu patīkami jāpavada. Bet, rūpējieties par sevi, laiks meditēt, ir arī daļa no šīs skaistās dzīves!

avots: esotericblog

Leave a Comment