Sargiet savus bērnus! Viesnīcās noziedznieku banda cenšas nozagt mazus bērnus

 Izrādās, ka bērnu laupītāji jau ilgāku laiku bija “iefiltrējušies” viesnīcā un tēloja apkalpojošo personālu. Pēc vairāku dienu darbošanās viņi spēra izšķirošo soli – mēģināja kādā auto, kas atradās uz ceļa pie viesnīcas, ievilināt trīs mazus tūristu bērnus (visi bija jaunāki par desmit gadiem)! Viesnīcas apmeklētāji pēdējā brīdī pamanīja to, un noziedzniekus apturēja. Vīrietis, kas atradās automašīnā, aizbēga, bet pāri, kas tēloja viesnīcas darbiniekus, aizturēja.

Viesnīcas apmeklētāji norāda, ka, viņuprāt, bandā darbojušies vismaz desmit cilvēki, un viņu mērķis bija skaidrs – bērnu nolaupīšana. “Man kuņģis sagriezās otrādi no domas vien, kas būtu noticis ar šiem bērniem, ja viņiem tas izdotos,” norāda  viens no viesnīcas apmeklētājiem.

Lietu tagad izmeklē vietējā Pol***ja. Visi viesnīcas apmeklētāji, kas nevēlējās tur palikt, jau ir pārvesti uz citām viesnīcām. Tomēr būtību tas nemaina – šis satraucošais notikums lieku reizi atgādina, ka svešā vidē bērnus jāpieskata vēl jo rūpīgāk.

Avots: DailyMail

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Par veselīgu bērnu orgānu tirgotāji un pedofili maksā miljons dolārus. Un cilvēku, kuriem sirdsapziņa ir zemāka par vēlmi kļūt bagātiem- ne mazāk…

Leave a Comment