Sarkanvīns visos laikos ir bijis ļoti populārs, taču bieži vien dzerot mēs pat nenojaušam, uz ko šis brīnišķīgais dzēriens patiesībā ir spējīgs. Vēlies uzzināt – kāds ir reālais labums no tā? – lasi tālāk…
Sarkanvīns palīdz dedzināt taukus.
Tā ir ASV ārstu teorija. Viņi iesaka dzert pa glāzei sarkanvīna un vīnogu sulas tādēļ, lai efektīvāk kontrolētu savu veselību.
Vīna iedarbošanās efektu uz organismu eksperti paskaidro ar to, ka vīns satur īpašu ķīmisku vielu – ellagic skābi. Šī skābe strauji samazina organismā atrodošo tauku šūnu augšanu, novērš jaunu rašanos un uzlabo taukskābju metabolismu aknu šūnās.
Turklāt mediķi uzsver, ka sarkanvīnu vajag lietot ar mēru. Un viņu pētījumā minētā ellagic skābe nevar tikt uzskatīta par apbrīnojošu, neatkārtojamu eliksīru svara samazināšanai, jo tā ir tikai teorija.
Avots: myjane.ru