Šausmas – izsisti zobi, salauztas visas ķepas. Ropažu novadā dzērāja izmet savu suni no balkona

Prātam neaptverama un nedzirdēta cietsirdība pret dzīvnieciņu ir notikusi Ropažu novadā. Kā ziņo aculieciniece, cietusi ir toiterjera sunīte jau gados, kuru padzīvojusi un alkoholu mīloša saimniece kārtējā plosta laikā vienkārši izmetusi pa logu.

Sunītim dzīve pie agresīvās kundzītes nebija viegla. Kaimiņi bieži dzirdēja, kā suns nevis kauc, bet burtiski kliedz no sāpēm (laikam tika sists), vairākas diennaktis pēc kārtas klīda apkārt ap māju, jo iekšā netika laists.

Taču tas, kas notika Līgo svētku priekšvakarā, neierakstās nekādās saprāta paliekās. Kaimiņi atrada mazo nabaga sunīti, kurš sver apmēram divus kilogramus, šoka stāvoklī zem 2. stāva balkona. Sunīti ietina dvielī un aiznesa atpakaļ “saimniecei”, kura nometa dzīvnieciņu uz balkona, lai tas tur nobeigtos.

Šo sāpju mocīto kliegšanu nespēja izturēt kāda sieviete vārdā Nadežda. Viņa devās pie agresīvās saimnieces un pierunāja atdot viņai sasisto sunīti. Veča ar prieku piekritusi, lai tikai viņas acis “vairs neredzētu to lopu”.

Lasi vēl: Šis suns gandrīz kļuva par kāda barību, bet tika izglābts tieši laikā!

Nadežda aizveda toiterjeru uz veterināro kl**iku “Kavet”, kur pārbaudēs tika konstatēts, ka suns ir kritis no liela augstuma (2. stāvs), ir lauztas visas četras ķepas, vienai pat kauls bija iznācis uz āru. Vienai kājiņai locītava bija izsista uz otru pusi. Izsisti visi priekšzobi. Kā sunīša sirds izturēja šīs neciešamās sāpes, nav prātam aptverams. Dzīvnieks tika žigli operēts un tagad atrodas intensīvajā terapijā. Stāvoklis ir smags, taču stabils. Pati jau ēd un pat luncina astīti, kad viņai pienāk klāt.

Nadežda ir nolēmusi sunīti paturēt sev, cītīgi apmeklē mazo slimnieku kl**ikā, tur klēpī un midzina, kas sunītim ļoti patīk. Šobrīd kucītei tiek špricētas divas antibiotikas un divas pretsāpju potes dienā.

Visi komentāros ir pārliecināti, ka šāds notikums nevar palikt nesodīts. Tāpēc ropažnieki vērsās informācijas līdzekļos, lai tiktu sadzirdēti un tiesībsargājošās iestādes attiecīgi rīkotos.

Avots: 

Leave a Comment