Šausmīgs noziegums – pat tiesas zvērinātā dzirdot notikušā detaļas vemj un ģībst!

Pirmā diena, kad tiesā tika apspriesta Majellas Linčas, 51 gadus vecās sievietes, Slep**vība! Pagāja aptuveni 10 minūtes, kad zvērinātā, klausoties detaļas, sāka vemt un pēc tam paģība. Tiesā tiek apsūdzēts vīrietis, Daniels Makbraits, kuram ir 43 gadi.

Linčas kundze nomira no As**s saindēšanās pēc brutāla uzbrukuma ar šampūna pudeli. Tika atklāts, ka šampūna pudele tika izmantota seksuālam, izvirtušam uzbrukumam viņas pašas pagraba dzīvoklī. Viņa tika aizvesta uz Slim**cu pēc pāris dienām, kad Linčas aprūpētāji viņu atrada un dzirdēja viņu sūdzamies par asām sāpēm vēdera lejasdaļā.

Kad tiesnesis sāka iepazīstināt klātesošos ar notikušo, tad zvērinātā sieviete paģība. Kad viņai piesteidzās klāt palīdzība, lai palīdzētu viņu izvest no telpas, viņa atkal paģība un nošļuka uz grīdas.

court2
cietusī sieviete

Tas notika īsi pēc tam, kad tiesnesis bija paziņojis, ka nākamie pierādījumi un detaļas daudziem, ja ne visiem, varētu šķist nepanesamas un satraucošas.

Apsūdzētais Slep**vībā noliedz jebkādu sakaru ar šo sievieti un apgalvo, ka nekad mūžā viņu nav saticis. Tomēr pēc pierādījumu ievākšanas, pēc laika, viņš atzina, ka ir bijis viņas dzīvoklī. Tiesā atklājās ka, šim vīrietim ir bijusi nosliece uz vardarbīgu seksu. Tajā naktī viņam bija vēlme pēc tā, bet viņa paša draudzene un vēl viena cita sieviete viņu atraidīja. Viņš bija alkohola un narkotisko vielu ietekmē.

Aprūpētāja stāsta: “Kad es ierados iknedēļas vizītē pie Linčas kundzes, tad viņa nelabprāt atklāja, kāpēc viņai sāp vēders. Tomēr viņa atzina, ka ir piedzīvojusi seksuālo uzbrukumu. Viņa bija ļoti nobijusies.”

Linčas kundze bija hroniskā alkohola lietotāja, tāpēc viņu bija viegli pavedināt uz dažādām darbībām. Savukārt, Makbraits ir atzinis, ka viņam patīk sekss ar vecākām sievietēm un neilgi pirms incidenta viņš bija skatījies “ļoti agresīvu” pornogrāfiju.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment