Šausmīgs uzbrukums precētam pārim: sieviete izģērbta un sadurta ar pudelēm

Pret precēto pāri tika izkliegti vairāki apvainojumi un tika pieprasīts, lai viņi atstātu avēniju. Balstoties uz ziņojumiem, viņiem sekoja grupa, kura bija devusies svināt kādu dzimšanas dienu. Bandas pārstāvji satvēra Kevinu un Džoselīni tad, kad viņi bija centušies iesēsties taksī.

Kevinu aizturēja bandas locekļi – vīrieši, kamēr Džoselīnai nācās ciest no briesmīga uzbrukuma.

Modele tika izģērbta, sadurta ar saplēstām pudelēm un piekauta – to visu izdarīja kāda sieviešu grupa.

PAY-Model

Viņas vīrs teica: “Es dzirdēju, kā viņas kliedza: “Notveriet viņus! Notveriet viņus! Mana sieva, kura centās aizbēgt, paklupa un nokrita. Es centos viņu aizstāvēt, bet grupa, kas bija kopā ar sievietēm, mani turēja un teica, ka tā neesot mana darīšana. Kāds vīrietis turpināja man draudēt, ka salauzīšot manas sievas galvu.”

Kevinam un Džoselīnei nebija nekādu iespēju stāties pretī 20 cilvēku bandai, tādēļ Džoselīnei palika vairākas rētas – uz sejas, pleciem, vēdera un kājām. Viņai bija nepieciešamas vairākas šuves.

Viņai bija panākumiem bagāta modeles karjera, bet tagad ārstiem ir jācenšas glābt viņas seja.

Uzbrukuma iemesls šobrīd paliek mistērija. Vairāki cilvēki no uzbrucējiem ir tikuši arestēti un ielikti cietumā uz 3 gadiem, lai arī pāra advokāts esot centies panākt, lai viņus notiesātu par Slep**vības mēģinājumu, kas būtu ilgāks un stingrāks sods.

Avots: www.mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Zelta jaunatnes izklaides…

  • <cite class="fn">Ilze</cite>

    Cik gan dīvaini šķiet tie soda termiņi. Sievietei visu dzīvi viņas seja atgādinās par notikušo,kamēr citas dāmas tikai sēdēs aiz restēm 3 gadus.

  • <cite class="fn">Ainārs</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment