Selerija: tās kāti, īpašības un uzturvērtība, par kurām Tu neko nenojaut

Selerija

Selerija ir fantastisks augs. Pēc tam, kad būsi uzzinājis šos neticamos faktus par seleriju ietekmi uz Tavu organismu, Tu tās ēdīsi ar baudu pat tad, ja Tev ar zaļumiem arī nav tās labākās attiecības!

Tikai viens selerijas kāts dienā var dot Tavam organismam milzu labumu, jo “atslēga” uz labu veselību ir sabalansēts uzturs, tāpēc iekļauj seleriju savā ikdienas ēdienkartē, un Tava Vese***a būtiski uzlabosies! Tu vari izdomā ļoti daudz un dažādu ēdienu, kuros izmantot seleriju, kas ļoti veiksmīgi saplūdīs ar pārējiem produktiem, turklāt zupas un salāti ar selerijām ir neticami aromātiski!

 

 

1. Selerija ir mazkaloriju produkts, jo viens selerijas stiebrs satur tikai 10 kalorijas. Tas ir svarīgi visiem tiem, kuri atrodas nepārtrauktā cīņā ar lieko svaru!

2. Tā palīdz cīnīties ar infekcijas slimībām, kā arī pastiprina imunitāti, tāpēc, ja Tev ir astma, hroniskais bronhīts vai akne – lieto seleriju regulāri, jo tas paātrinās atveseļošanās procesu.

3. Ja Tu apēdīsi selerijas stiebru uz nakti, Tavs miegs būs ļoti mierīgs, jo selerija satur ļoti daudz mikroelementu, piemēram, magniju, kas ļoti nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu.

Lasi arī: Selerijas kāti Vese***ai: superprodukts organisma attīrīšanai. 6 receptes iedvesmai

4. Selerijas stiebri ierosina arī toksīnu izvadīšanu no organisma, tāpēc iekļauj seleriju savā uzturā, ja es pārēdies vai iedzēris par daudz, jo šis augs ātri vien atjauno balansu organismā un palīdz atgūt mundrumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasīti tālāk

Leave a Comment