Sensācija? Uz Marsa esot atrasts jauns iemītnieks!

Sazvērestības teoriju fanātiķi ir saskatījuši ļoti daudz ko ne tikai uz mūsu planētas- Zeme, bet arī uz Marsa. Tagad šie fanātiķi ir saskatījuši kaut ko jaunu uz sarkanās planētas. Tas ir krabis, kurš uzbrūk, apņemot seju un nosmacējot cilvēku.

Kopš fotoattēls ir parādījies sociālajos tīmekļos, ir izskanējis viedoklis, ka tas izskatās ļoti līdzīgi tam briesmonim, kurš tika parādīts 1979. gada filmā, Citplanētietis jeb Alien. Krabis tika atklāts pateicoties uz Marsa esošai izlūkzondei- Curiosity. Tajā redzams kāds veidojums, kas ir līdzīgs klints alai, kurai blakus ir atrodams radījums.

crab2

Daudzi lēš, ka tas varētu būt citplanētiešu zirneklis. Oriģināli foto tika uzņemts ar NASA tehniku, jūlijā, bet nesen foto parādījās sociālajā vidē, kur tas tika publicēts ar virsrakstu “Viņi mums nestāstīs patiesību par Marsu”.

Tomēr zinātnieki apgalvo, ka šis varētu būt pareidolia variants, kas ir psiholoģisks apmāns, saskatot atpazīstamas lietas un objektus, kuras redzam un saskaramies ar tām ikdienā. Tad ir viegli šos objektus saskatīt arī citās, svešās vietās.

crab3

Šī apstākļa dēļ mēs varam atpazīts savus draugus un paziņas svešinieku pūli, bet tieši šī īpašība arī “bagātina mūsu iztēli”, liekot mums domāt, ka mēs patiesi redzam lietas, kuras mēs atpazīstam pavisam neierastās vietās.

Tās ir nekas vairāk, kā mūsu prāta spēles.

Avots: dailymail.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">DarksideDNB</cite>

    Da marsam ir mirusi atmosfera,tur neka vairak nav dziva,varbut kadreiz…

  • <cite class="fn">Zhanis</cite>

    Taatad,netici tam ko redzi ,kaut arii to redzi 70 reizes peec kaartas un ne tikai tu,bet veel visi apkaarteejie..Praata pi.eeji.

Leave a Comment