Atceries Prū Halivelu no seriāla “Amulets”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

serials-amulets-pru-halivela

Ja Tev spilgtā atmiņā ir palicis populārais jauniešu seriāls “Amulets” (Charmed) par trīs māsām raganām, tad Tu noteikti atceries arī vienu no tā varonēm – vecāko māsu Prū Halivelu , kuru atveidoja populārā aktrise Šenona Dohertija (Shannen Doherty).

Dohertija pasaules uzmanību un slavu ieguva 90. gadu sākumā  ar Brendas Volšas lomu seriālā “Beverlihilza 90210”.  Pēc pāris gadiem viņa ieguva Prū Halivelas lomu seriālā “Amulets”. Trešās sezonas beigās viņa no šī seriāla aizgāja dēļ tā, ka radās nesaskaņas ar savu ekrāna partneri Alisu Milano . Pēc tam Dohertija ir piedalījusies daudzos citos seriālos, filmās un šovos, kas nesuši panākumus un slavu.

2014. gadā Dohertija ar savu draudzeni no seriāla “Amulets” Holliju Mariju Kombsu izveidoja kopīgu realitātes šovu, kuru sāka pārraidīt pagājušajā gadā. Mīlestībā viņai ir gājis kā pa kalniem un lejām – divreiz šķīrusies, bet tagad precējusies ar fotogrāfu Kurtu Isvarenko. Arī Vese***a diemžēl viņai nav tā labākā, jo jau kopš 1999. gada viņa sirgst ar Krona slimību un pagājušajā gadā viņai atklāja krūts vēzi, taču Dohertija savos 44 gados vēl joprojām ir burvīga un apburoša sieviete!

Šķir lapu tālāk, lai apskatītos, kā Prū Halivelas lomas atveidotāja izskatās tagad

Leave a Comment