Šokējoši! Pacients ieraksta visu, ko runā mediķi, kad viņu operē!

Anestezioloģe, Tiffany M Ingham, bija nepatīkami pārsteigta, kad izrādījās, ka viņas pacienta telefons ir ierakstījis visus viņa rupjos un nepiedienīgos izteikumus par pacientu, kad tas bija anestēzijas ietekmē.

Pacients ir vēlējies palikt anonīms, bet tiesā tiek dēvēts kā DB. Viņam šķita, ka viņam nav dotas pietiekami skaidras instrukcijas un situācijas izklāsts pēc viņam veiktās kolonoskopija, atveseļošanās laikā, tāpēc viņš ieslēdza audio ierakstītāju savā viedtālrunī, lai ierakstītu informāciju procedūras laikā.

Pēc procedūras viņš devās mājās un klausījās ierakstu, kurā atklājās, ka viņš tiek apsmiets jau uzreiz pēc tā, kā viņam tika veikta anestēzija.

https://www.youtube.com/watch?v=lSc2YZbNUy4

Tiesa tika informēta, ka operācijas laikā, mediķi apsprieda to kā izvairīties no šī pacienta, ka varētu pierakstīt nepatiesu diagnozi un ieteica asistentam arī melot par to.

Sarunā ir ierakstīts kā anestezioloģe izsakās: “Jau pēc 5 minūtēm, kad biju runājusi ar tevi (pacientu), gribēju tev iekrāmēt pa seju un padarīt mazliet vīrišķīgāku.”

Pacientam uz rokas bija izsitumi, tad mediķe izteicās, lai neviens to neaiztiekot, jo varētu saķert sifilisu un tad jokoja, ka visticamāk, viņam “dzimumlocekļa tuberkuloze”. Kāds cits kolēģis piebalso: “ Ja vien tā nav Ebola, tad ar tevi viss būs kārtībā!” Kad anestezioloģe atkal piebalso, ka tā ir “peņa Ebola”.

Pacients viņus iesūdzēja tiesā un tiesa iesaistītajiem piesprieda 305 000 Eiro sodu, kurš ir jāsamaksā cietušajam pacientam. Neviens no mediķiem vairs nestrādā iepriekšējā Slim**cā un visi ir atteikušies no komentāriem.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment