Šī auklīte ir īsts eņģelis, jo viņas rīcība pārsteidza daudzus + aizkustinošs video

 

babysitter-organ-donor-1

Tālijas pieskatīšanai Kirstena tika noalgota 2016. gada vasarā. Kad Kirstena uzzināja par Tālijas slimību, viņa internetā veica meklējumus situācijas risināšanai. Galu galā viņa uzzināja, ka šādos gadījumos nepieciešams orgānu donors, tādēļ viņa veica saderības testu, lai uzzinātu, vai viņas aknas būtu derīgas Tālijai. Rezultāti vēstīja, ka tik tiešām viņu aknas ir saderīgas. Tālijas vecāki bija patiesi priecīgi.

Lasi vēl: Kurš vainīgs? Vīrs aizgāja pie auklītes un pameta sievu ar bērnu!

Tālijas vecāki, Džordžs un Fāra Rosko, skaidro: “Tā ir nopietna lieta, tas nav tik vienkārši kā ziedot As**is. Es biju šokēts, nezināju, ka Kirstena ir tik pašaizliedzīga. Viņa patiesi ir eņģelis zemes virsū; varbūt tas izklausās muļķīgi, bet tā tiešām ir. Mēs pat viņu īsti nepazinām. Tas ir brīnišķīgi, ka viņa piedāvāja palīdzēt, bet es līdz galam neticēju, ka viss izdosies. Tas nav kas tāds, ko cilvēki dara katru dienu.”

babysitter-organ-donor-2

Par laimi, operācija noritēja veiksmīgi. Kad Kirstena par to uzzināja, viņa bija emociju pārņemta. Viņa skaidro: “Es nezinu, vai tās bija emocijas, kas mani pārņēma, bet es lūdzu ķirurgiem satikt mazo Tāliju. Viņi atbildēja, ka es varēšu viņu satikt nākamo dienu laikā. Ār*ti skaidroja, ka viņai iet lieliski. Dzirdētais lika man no sirds novelties akmenim, es biju patiesi priecīga.”
14 stundu ilgā operācija izvērtās veiksmīga. Kirstena bija priecīga, ka spēja glābt Tālijas dzīvību.
Kirstena nākotnē vairs nevienam nespēs ziedot daļu aknu, ja kādam viņas ģimenes loceklim tā būs nepieciešama, bet viņa apgalvo, ka tas bija tā vērts.

Noskaties aizkustinošo video:

Leave a Comment