Šī populārā dzēriena dēļ, viņa gadiem mocījās ar neizturamām sāpēm!

Par spīti aizdomām par iespējamo diagnozi, īsto sāpju cēloni ārstiem tā arī neizdevās atklāt. Gesnere savā blogā raksta:

„Viņa zināja, ka drīz mirs.”

Jaunā sieviete nokārtoja visus nepieciešamos dokumentus un ieplānoja savu pēdējo ceļojumu.

Viss mainījās brīdī, kas Gesnere māsai pajautāja visnotaļ vienkāršu jautājumu. Kāda viņas draudzene bija atsūtījusi rakstu par diētiskās kokakolas (Diet Coke) kaitīgo ietekmi uz veselību, Gesnere nevilcinoties piezvanīja māsai un pajautāja, vai viņa gadījumā nedzer šo saldināto dzērienu. Kā izrādījās, viņas māsa tieši tajā brīdī vēra vaļā kārtējo šī dzēriena bundžiņu.

Izrādījās, ka Gesneres māsa ir saindējusies ar aspartāmu. Aspartāmu parasti pārdod kā NutraSweet un Equal, tie ir vieni no populārākajiem mākslīgajiem saldinātājiem. Sievietei ļoti ātri izdevās atbrīvoties no Vese***as traucējumiem, atsakoties no kaitīgā dzēriena un lietojot medikamentus aspartāma saindēšanās ārstēšanai, viņa atveseļojās un muskuļu spazmas pazuda, kā nebijušas.

„Viņa teica, ka nejūtas vēl vesela par visiem 100%, bet jūtas krietni labāk,” paskaidro Gesnere.

Laikraksts Fortune ziņo, ka aspartāms ir saistīts ar nopietniem draudiem Vese***ai. Turpretī, izdevums WebMD apgalvo, ka ASV Nacionālais vēža institūts nav atklājis saistību starp aspartāmu un vēzi un apgalvo, ka tādēļ „aspartāms tiek uzskatīts par drošu”.

„Ja tu dienā patērē piecas vai sešas bundžiņas šī dzēriena, tev būs vairāk Vese***as problēmu, nekā tad, ja lietosi par daudz kafijas vai skābu produktu,” savu pārliecību pauž Ēriks Valters, grāmatas „Saldinātāju grāmata” autors.

Avots: sfglobe.com

Leave a Comment