Šī skolas direktore ģeniālā veidā pārmācīja nepaklausīgās skolnieces

Kādas pāris 12. klases skolnieces bija sākušas lietot lūpu krāsas, parasti tās uzklājot skolas labierīcībās. Tas viss ir pieņemams, bet problēmas sākas tad, kad meitenes regulāri sāka atstāt savus lūpu nospiedumus uz tualetes spoguļiem.

Katru nakti apkopējam nācās nopūlēties, lai notīrītu ar lūpu krāsu atstātos nospiedumus, lai tie nākamajā naktī parādītos atkal. Beidzot skolas direktore nolēma, ka kaut kas ir jādara, lai tam pieliktu punktu. Viņa sapulcināja visas meitenes, kuras bija iesaistītas incidentā, meiteņu tualetēs, kur tās jau gaidīja apkopējs.

Direktore skaidroja, ka šie lūpu nospiedumi rada papildus darbu un laika patēriņu apkopējam. Tā vietā, lai viņš ātrāk varētu doties mājās, viņam ir jātīra nospiedumi. Lai meitenes labāk saprastu, kāda piepūle tiek prasīta no apkopēja, lai notīrītu nospiedumus, direktore palūdza apkopēju to nodemonstrēt.

Viņš paņēma birsti pagarākā kātā, to dziļi iemērca tualetes podā un ar to notīrīja spoguļus. Kopš tās dienas apkopējam vairs nav nācies tīrīt, uz spoguļa atstātos, meiteņu lūpu nospiedumus.

Skolā ir ne tikai skolotāji, bet arī izglītotāji.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment