Šī zēna zīmējums izmainīja visu ģimenes likteni

Kā lielākajai daļai bērnu, arī Xiao Yi patīk zīmēt. Lai gan vairumā viņa zīmējumu ir laimīga ģimene, Xiao slepenībā centās tikt pāri tam, ka viņa vecāki izšķīrās.

Xiao cieta no ādas Sli**bas jau vairāk nekā gadu, kas radīja domstarpības starp viņa vecākiem, Chow Peng un Chi Tseng. Viņa māte Chow galu galā pameta ģimenes mājas, kad viņai apnika strīdēties ar vīru.

Xiao, protams, bija ļoti noskumis par mātes prombūtni, un viņš aizvien vairāk pievērsās laimīgas ģimenes zīmēšanai, kādu viņš sev vēlējās.

Viņa krustmāte pamanīja krustdēla zīmējumu nepārprotamo tematiku. „Vienā no tām, kurā tas pilnīgi noteikti bija pamanāms, bija viņš ar savu tēvu, gaisā laižot pūķi, un viņa māte skrēja viņiem pretim, it kā viņi visi no jauna apvienotos,” viņa teica.

Lasi vēl: Pārdzērušies vecāki atrasti uz ielas bez samaņas ar BĒRNU! Milzīgs FUJ!

Tad viņa tiešsaistē ievietoja šī zīmējuma bildi. Chow ieraudzīja sava dēla zīmējumu un bija aizkustināta līdz asarām. Galu galā viņa satikās ar atsvešināto vīru, lai parunātu par to, ko viņi varētu veikt sava dēliņa labā. Izrādās, ka viņu atkal satikšanās noritēja tik labi, ka viņi atkal sagāja kopā.

Šie bija zīmējumi, kas atkal saveda kopā viņu izjukušo ģimeni:

TEASER-Little-boys-heartbreaking-drawing-ends-up-reuniting-his-family

Viņi atkal ir ģimene, un Xiao ādās stāvoklis arī ir uzlabojies.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment