Šie augi ienesīs laimi un veiksmi Tavā dzīvē: Tavs veiksmes augs saskaņā ar Tavu dzimšanas datumu!

Lauva

Lauvām nepieciešama pastāvīga mīlestība un piepildījums radošumā. Šajā gadījumā kamēlija, mimoza, ķīniešu roze un kala var kļūt par viņu uzticīgajiem palīgiem. Šie augi ne tikai piešķir Lauvai enerģiju, bet arī lieliski izceļ viņa karalisko raksturu.

Jaunava

Jaunavas ziedi ir dracaena, rhoicissus, fatisia, monstera, aucuba. Jaunavas zvaigžņu zīmes augi sniedz enerģiju imunitātes uzturēšanai un emocionālā stāvokļa regulēšanai.

Svari

Svarus pārvalda Venēra. Tas nozīmē, ka šīs zvaigžņu zīmes augiem jābūt ne tikai noderīgiem, bet arī skaistiem. Svaru ziedi palīdzēs nodibināt attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem un attīstīt gaumi. Šī zvaigznāja cilvēkiem ir piemērotas krizantēmas, hortenzijas, celozija, lilija un acālija.

Skorpions

Skorpioni ir visa zvaigžņu apļa noslēpumainākā zīme. Kaktuss, oleandrs, ginura un faukārija palīdzēs nostiprināt Skorpionu šarma un pievilcības burvību.

Strēlnieks

Aktīvajiem Strēlniekiem ir piemēroti augsti augi: citrons, pundurkociņš, mājās audzētas vīnogas un klivijas. Šie augi stiprinās Strēlnieka pasaules uzskatu un palīdzēs jaunu ideju un plānu apgūšanā.

Lasi arī: Ja Tu esi viens no šo Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad veiksme būs tavs sabiedrotais 2024. gada maijā

Mežāzis

Strādīgiem Mežāžiem ir nepieciešami telpaugi, kas palīdzēs uzlabot fizisko un garīgo veselību. Tās ir smaržīgās dracaena, fikus, krassula. Mežāži šos augus var turēt ne tikai mājās, bet arī darbā, jo tie dod enerģiju un aktivitāti.

Ūdensvīrs

Oriģinālie Ūdensvīri pastāvīgi meklē jaunas idejas. Tajā viņiem palīdzēs iekštelpu kļava, koleus, fittonia, jatropha un dracaena. Šie augi rosinās Ūdensvīru uz jaunu sākumu, sniegs pārliecību un aktivitāti.

Zivis

Zivīm svarīga ir dzīves garīgā puse. Smaržīgā ģerānija, papiruss, ciperuss, orhideja un viņiem palīdzēs pašattīstībā un garīguma stiprināšanā. Zivju zvaigžņu zīmes ziedi spēj radīt labvēlīgu atmosfēru atpūtai, tie mazina stresu un atjauno spēkus.

Leave a Comment