Šie vienkāršie meikapa triki liks zobiem izskatīties baltākiem UZREIZ!

zobi

Visvienkāršākais padoms ir saglabāt ādu un lūpas labā, veselīgā stāvoklī. Tam jau vajadzētu būt daļai no tavas ikdienas skaistuma rutīnas, tāpēc investē labā mitrinātājā, lai patiesi būtu jūtams ieguvums.

Attiecībā uz meikapu un kosmētiku eksperti apgalvo, ka viss ir atkarīgs no krāsu izvēles.

Izvēlies gaišu paštonējošo krēmu, lai āda izskatītos dabiski, un tas palīdzēs zobiem izskatīties pat par veselu toni gaišākiem. Tomēr, ja tu pārcentīsies, zobi var izskatīties tikpat tumši, cik tava āda.

Attiecībā uz lūpu krāsu eksperti iesaka izvēlēties lūpu krāsu, kura ir sarkano ogu toņos ar zilu toņu niansēm, kas liks zobiem izskatīties daudz baltākiem, jo vizuāli neitralizē jebkādas dzeltanās krāsas pazīmes zobos.

Lasi vēl: Atgūt baltus zobus ir pavisam viegli. Izmanto šo paņēmienu un atvadies no dzeltenajiem zobiem!

Zilā krāsa atrodas pretī dzeltenajai un oranžajai krāsai uz krāsu skalas, tāpēc zilā neitralizē abas iepriekšminētās, kad redzamas blakus viena otrai. Sarkana lūpu krāsa ar zilu apakštoni palīdzēt neitralizēt nodzeltējušu smaidu. Vissliktākais, ko tu vari darīt, ir uzklāt rozā vai sarkanu lūpu krāsu ar ziliem virstoņiem – nokrāsas ar šo dominanto toni tikai pastiprinās jebkādu dzeltenumu vai plankumus, tāpēc no tā noteikti izvairies!

Eksperti apgalvo, ka vari izmantot arī acu ēnas, lai padarītu savu smaidu gaišāku. Liec acīm izcelties ar violetajiem, zilajiem un sudraba toņiem, lai uzlabotu pērļbalto smaidu. Vēl viens noderīgs triks – uzklāt mazliet vazelīna, kas neļauj lūpu krāsai nonākt uz zobiem, radot plankumus.

Ja tu meklē noturīgāku risinājumu, tad kokosriekstu eļļa varētu palīdzēt. Skalo muti ar tējkaroti kokosriekstu eļļas, cik ilgi vien iespējams (15 minūtes), jo tā palīdz atbrīvoties no baktērijām un novērš plankumu rašanos un palikšanu uz zobiem, jo tie tiek “ieeļļoti”.

Leave a Comment