Sieviešu horoskops: lūk, ar kādu maģisku šarmu ir apveltīta katras zodiaka zīmes pārstāve

Aunu sievietes maģija ir apslēpta viņas kustībās. Viņas seksualitāte atklājas žestos, mīmikā, dejā un viņas gaitā. Kustība – tā ir šīs zodiaka zīmes sievietes stihija, jo tajā ir redzama visa viņas sievišķība un pievilcība.

Vēršu sievietes šarms slēpjas viņas skatienā. Viegla skropstu pamirkšķināšana un dziļš skatiens, kas pavedina – vīrieši vienā acu mirklī ir pie šīs sievietes kājām!

Dvīņu sieviete savaldzina ar balsi, taču tas nav tāpēc, ka viņa būtu lieliska oratore, viņas noslēpums ir balss tembrā un intonācijā.

Vēžu sieviete pavedina ar savām manierēm, jo viņa rūpīgi piestrādā pie savas uzvedības – pozas pie galda, gaitu, ieradumiem un žestiem, tāpēc viņas “rozīnīte” slēpjas tajā, ka viņa prot sevi izcelt!

Lauvas, lai cik dīvaini tas neliktos, apbur ar savu pieticību, kaut gan par pieticīgām šīs sievietes ir grūti nosaukt, jo viņas mīl būt uzmanības centrā un vienmēr cenšas sevi kaut kā izcelt, taču viņu šarms slēpjas tajā, ka viņas pilnīgi negaidīti var mainīties!

Jaunavas pretējā dzimuma pārstāvjus apbur ar saviem smiekliem, jo šīs daiļā dzimuma pārstāves ļoti ātri piesaista tieši ar saviem patiesajiem, vieglajiem un nepiespiestajiem smiekliem!

Skorpionu sieviete prot ap sevi radīt ļoti noslēpumainu atmosfēru, viss viņā saka tikai vienu – atmini manu mīklu! Viņas šarms slēpjas ārējā veidolā, kuru rada pareizi piemeklētas smaržas, izsmalcināta frizūra un elegants izskats!

Strēlnieku sieviete spēj apburt ar savu iekšējo būtību. Pozitīvisms, atvērtība un tiešums – tās ir īpašības, uz kurām uzķeras gandrīz katrs vīrietis!

Mežāžu sieviete ir īsta lēdija. Lepna, nedaudz augstprātīga, eleganta, prasīga un pārliecināta par sevi – tas viss tā vien pievelk vīriešus!

Ūdensvīru sieviete apbur ar savu oriģinalitāti. Viņa nebaidās būt smieklīga un atšķirties no apkārtējiem. Unikalitāte it visā un pašironija padara viņu par seksuālu un bezgala pievilcīgu pretējā dzimuma acīs.

Zivs sievietēm, lai iekarotu vīriešu sirdis, atliek vien izrādīt savu vājumu, lai vīrieši uzreiz sajustos varenāki, spēcīgāki un drosmīgāki, bet tas instinktīvi piesaista viņus pie šīs zodiaka zīmes pārstāvēm!

Leave a Comment