Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. aprīlim

AUNS

Jums šajā nedēļā palīdzēs Saule, jūsu sabiedrotā, kas ļoti labvēlīgi ietekmēs gan jūsu darbaspējas, gan noskaņojumu. Periods no 12. līdz 14. aprīlim būs ļoti veiksmīgs, ja spēsiet tikt galā ar savu impulsivitāti. Rīkojieties! Piesardzību vajadzētu ievērot otrdien, jo pilnmēness ietekmēs jūsu emocionālo stāvokli, šajā dienā ir ļoti svarīgi palikt harmonijā ar sevi. Piektdien ir gaidāmi dažādi konflikti, pretrunas un nestabilitāte. 14. aprīlī astrologi jums iesaka izvairīties no negatīvi noskaņotiem cilvēkiem un pavadīt laiku vienatnē.

VĒRSIS

Jums šī solās būt visnotaļ grūta nedēļa. Mēness, jūsu sabiedrotais, ieņems ļoti vāju vai neitrālu pozīciju, kas ļoti negatīvi atsauksies gan uz jūsu privāto dzīvi, gan lietišķo sektoru. 10. aprīlī jums būs visas iespējas nedaudz pamainīt savu dzīvi, cīnīties par savām idejām un realizēt savus drosmīgos projektus. Ļoti veiksmīgs būs 11. aprīlis. Šo dienu vajadzētu veltīt sakrājušos jautājumu risināšanai. Svētdien jūs varat veltīt laiku savu radošo spēju attīstīšanai.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā var nākties pacīnīties par savu labklājību, koncentrējoties uz savu mērķu sasniegšanu. Astrologi jums šo periodu iesaka izmantot, lai tiktu galā ar visām atliktajām lietām. Vajadzētu pievērst uzmanību arī savam paziņu lokam, izslēdzot no tā negatīvi noskaņotus cilvēkus. 12. aprīlī jums var parādīties ļoti laba iespēja sākt realizēt savus plānus. Svētdien pievērsiet uzmanību detaļām, tas var palīdzēt izvairīties no fatālām kļūdām.

VĒZIS

Jums astrologi šajā nedēļā iesaka nesteigties notikumiem pa priekšu un palikt harmonijā ar sevi. Periodā no 12. līdz 14. aprīlim jums vajadzētu pēc iespējas vairāk paļauties uz savu intuīciju. 10. aprīlī jūs varat izrādīt iniciatīvu, kā arī mainīt savu pasaules redzējumu. Pilnmēness laikā jums vajadzētu būt īpaši piesardzīgām, jo ir iespējama garastāvokļa maiņa. Nedēļas nogalē jums var parādīties vēlme atjaunot kaut kādu pagātnes sakarus. Lai izvairītos no pagātnes kļūdu pieļaušanas, pieņemt tikai un vienīgi labu pārdomātus lēmumus.

LAUVA

Jums šī nedēļa atnesīs ļoti daudz pozitīvu emociju. Jūs pilnīgi noteikti varat izrādīt iniciatīvu. 14. aprīlī gaidāma nestabilitāte lietišķajā sfērā. Iespējami konflikti un dažādas pretrunas saziņā, tomēr jums šajā periodā ir visas iespējas izmantot savu iekšējo potenciālu un mobilizēt savus spēkus tam, lai gūtu panākumus savā darbības sfērā. Svētdien jums tiks dota iespēja parādīt savu radošo garu, nogludināt visus konfliktus un līdzsvarot savu iekšējo enerģiju, turklāt šajā dienā jums ir arī visas izredzes iekarot tā cilvēka uzmanību, kurš jums patiešām ir ļoti iepaticies.

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā var nākties diezgan daudz nopūlēties. Astrologi jums šajā periodā iesaka būt īpaši piesardzīgām, jo kaut kādi jūsu plāni var būtiski izmainīties. Jums var rasties vēlme ieskatīties pagātnē. Iespējams, ka centīsieties atjaunot kaut kādas iepriekšējās attiecības. Šaubas par savu privāto dzīvi vajās jūs visas nedēļas garumā. Pirmdien jūs sajutīsiet enerģijas pieplūdumu un vēlēsieties kaut ko mainīt esošajā situācijā. Rīkojieties! Svētdien tiks nokārtotas konfliktsituācijas un stabilizēts emocionālais fons.

SVARI

Saule šajā nedēļā var patukšot jūsu enerģijas krājumus. Lai pasargātu sevi no nervu spriedzes, ievērojiet mēru it visā. Iespējamas problēmas privātajā dzīvē, kā arī darba sektorā. Piektdien jūs varat izjust kaut kādas iekšējas pretrunas, kas saasinās konfliktsituācijas un neļaus koncentrēties uz svarīgām lietām. 15. aprīlī jums pilnīgi noteikti nevajadzētu uzsākt jaunas romantiskās attiecības. Svētdien var parādīties finansiāla rakstura problēmas.

Lasi vēl: Ģimenes dzīves horoskops sievietēm un vīriešiem

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā varat sagaidīt kaut kādas problēmas personīgajās attiecībās, var tikt izjaukti kaut kādi plāni. Pirmdien jūs varat sajust apātiju un nevēlēšanos doties uz priekšu, tāpēc neveiciet šajā dienā neko atbildīgu. Trešdien jūs varat mobilizēt savus iekšējos spēkus. Šajā dienā būs ļoti viegli izpildīt visu iecerēto. Sestdien pievērsiet uzmanību savai iekšējai pasaulei un savediet kārtībā savas domas. Tas kļūs par laba garastāvokļa ķīlu.

STRĒLNIEKS

Jums šīs nedēļa solās būt visnotaļ veiksmīga. 14. aprīlī jums būs visas iespējas realizēt savu iekšējo potenciālu, novirzot visus savus spēkus uz nosprausto mērķu sasniegšanu. Spēku mobilizācija, paaugstināta intelektuālā darbība un pietiekams daudzumus enerģijas – tas viss jums palīdzēs gūt panākumus. Svētdien tiks stimulēti radošie procesi. Šajā dienā jums būs lieliska iespēja pabeigt visas atliktās lietas.

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ produktīva. Mēness atradīsies ļoti vājā pozīcijā, kas labvēlīgi atsauksies uz nosprausto mērķu sasniegšanu, saziņu ar pretējo dzimumu un ideju realizāciju. Jau pirmdien jums vajadzētu ieviest kārtību savās domās un norobežoties no attiecību skaidrošanas. Trešdiena ir īpaši piemērota tam, lai pievērstos savu mērķu sasniegšanai. Sestdiena ir ļoti labvēlīga, lai uzlabotu savstarpējās attiecības ar tuviniekiem.

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ sarežģīta. 14. aprīlī ir iespējami dažādi konflikti un pretrunas. Šajā laikā astrologi jums iesaka pabūt vienām, lai atrisinātu savas problēmas. Svētdien jūsos pamodīsies radošais gars un dos iespēju aktīvai darbībai šajā sfērā. Tas palīdzēs jums tikt galā ar iekšējiem pārdzīvojumiem, kā arī harmonizēs savstarpējās attiecības ar apkārtējiem. Pēdējo šīs nedēļas dienu astrologi jums iesaka veltīt pilnvērtīgai atpūtai un saviem mīļākajiem hobijiem.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā gaidāms enerģijas pieplūdums, kas palīdzēs gūt panākumus karjerā. 10. aprīlis var kļūt par tādu kā izturības pārbaudes dienu. Jums tiks mesti izaicinājumi, un jums nāksies doties cīņā par savu labklājību, pierādot apkārtējiem savu patstāvību un neatkarību. 12. aprīlī varat pievērsties savai privātajai dzīvei, kā arī ieviest kārtību attiecībās ar kolēģiem darbā.

Leave a Comment