Sieviešu horoskops nedēļai no 2. – 8. janvārim

 

800x400-stocksy_txp56c19ca6h6k000_small_808284

 

AUNS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka nodrošināties ar pacietību un pacensties savaldīt savas emocijas. 5. un 6. janvārī Mēness atradīsies Auna zvaigznājā. Šis laiks ir saistīts ar paaugstinātu impulsivitāti un nervozitāti. Romantiskās attiecības un harmoniju palīdzēs saglabāt uzmanība un atsaucība. Tām, kuras atrodas otrās pusītes meklējumos, vajadzētu uzmanīgāk ieklausīties savā iekšējā balsī. Liktenīgā tikšanās vairs nav aiz kalniem – izmantojiet savu dabas doto šarmu, un veiksme Jums noteikti uzsmaidīs!

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai. Ceturtdien ir iespējama pašsajūtas pasliktināšanās un imunitātes samazināšanās. Nedēļa ir ļoti piemērota tam, lai sāktu nodarboties ar sportu vai ievērotu kādas ārstnieciskās diētas. Romantiskajās attiecībās zvaigznes Jums iesaka atslābināties un gūt baudu no saziņas. Trešdiena būs ļoti veiksmīga tam, lai iepazītos, turklāt tā sola veiksmi tām Vērsenēm, kuras ir izlēmušas uzsākt jaunas attiecības.

 

DVĪŅI

Jums šī nedēļa sola panākumus personiskajās attiecībās. Šis laiks ir īpaši labvēlīgs dvēseliskām sarunām un konfliktu izbeigšanai. Veiksme uzsmaidīs arī brīvajām Dvīnītēm, turklāt šīs nedēļas enerģētika ir ļoti labvēlīga tam, lai iemīlētos. Zvaigznes Jums iesaka pietaupīt spēkus un izvairīties no konfliktsituācijām. Sasteigti lēmumi, kas pieņemti emociju iespaidā, var vājināt attiecības.

 

VĒZIS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ labvēlīgs laiks tam, lai nomainītu savas darbības sfēru. Jauns darbs var atnes gan veiksmi, gan arī būtiski uzlabot Jūsu materiālo stāvokli, taču astrologi iesaka neaizrauties un pietaupīt spēkus. Pārmērīgs darbaholisms var negatīvi atsaukties uz Jūsu fizisko veselību. Piektdien Venēra Jums palīdzēs atgūt pārliecību par sevi, bet dabas dotais sievietes šarms Jums ļaus iekarot partnera uzmanību un uzsākt jaunas romantiskās attiecības. Nedēļas beigas ir labi piemērotas dažādiem remonta un celtniecības darbiem Jūsu ģimenes ligzdiņā.

 

LAUVA

Jūs šajā nedēļā būsiet īpaši aktīvas, kas nozīmē to, ka būtu labi, ja Jūs nodarbotos ar sportu, kur varat arī izlikt daļu savas enerģijas. Lai stiprinātu personiskās attiecības, ir vērts padomāt par kopīgu laika pavadīšanu. Savu enerģiju Jūs varat arī izmantot tam, lai apgūtu jaunas zināšanas, jo tās pilnīgi noteikti Jums palīdzēs tālākajā karjerā. Nedēļas nogalē paaugstināsies iespēja iegūt traumas, tāpēc ir vērts būt ļoti uzmanīgām un sekot līdzi savai Vese***ai.

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops nedēļai no 2. – 8. janvāra

 

JAUNAVA

Jums zvaigznes šo nedēļu iesaka izmantot tam, lai uzkrātu enerģiju, ko pēc tam izmantot, lai sasniegtu savus mērķus. Pareiza sava spēka pielietošana palīdzēs gūt panākumus ne tikai darbā, bet arī personiskajās attiecībās. Jums būs iespēja pabeigt visas iesāktās lietas. Šī nedēļa ir ļoti labvēlīga tam, lai atteiktos no kaitīgiem ieradumiem un pārbaudītu savu izturību. Ģimenes locekļu atbalsts Jums palīdzēs tikt galā ar pārbaudījumiem.

 

SVARI

Jums šī nedēļa ir īpaši piemērota produktīvam darbam. Astrologi iesaka pievērst uzmanību savai pašsajūtai un uzlabot savu imūnsistēmu. Personiskajās attiecībās šajā nedēļā var parādīties spriedze. Izvairīties no konfliktiem palīdzēs vienatne, kurā varēsiet visu pārdomāt.

 

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību tam, ko saka apkārtējie. Tuvie cilvēki ar saviem padomiem var palīdzēt Jums atrisināt ļoti svarīgus uzdevumus un gūt panākumus darbā. Personiskajās attiecībās viss būs lieliski. Visticamāk, ka tās tiks pārnestas pavisam citā līmenī. Zvaigznes Jums maksimāli iesaka izmantot savu šarmu un sievietes intuīciju. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt svaigā gaisā.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniecēm šajā nedēļā vajadzētu izvairīties no pārslodzes. Šis periods nes draudus Vese***ai un nervu sistēmai. Mīlestības frontē būs vērojams klusums, tāpēc visus savus spēkus vajadzētu virzīt uz harmonijas sasniegšanu. Nodarbošanās ar kaut ko, kas Jums patīk, palīdzēs atslābināties un uzlādēt sevi ar pozitīvu enerģiju visai nedēļai.

 

MEŽĀZIS

Šī nedēļa atnesīs veiksmi tām, kuras izmantos visas iespējas, lai sasniegtu savus nospraustos mērķus. Ir vēlams izvairīties no lieliem tēriņiem un naudas aizdošanas. Mīlestībā un attiecībās paveiksies tām, kuras spēs savaldīt savas emocijas un uzmanīgi ieklausīsies savā partnerī. Jūsu taktiskums un vēlme izdabāt palīdzēs stiprināt Jūsu attiecības.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa sola veiksmi un patīkamus pārsteigumus. Otrā nedēļas puse atnesīs pozitīvas emocijas. Saziņa un jaunas iepazīšanās dāvās Jums pozitīvas enerģijas devu. Jūsu atbalsts un padomi var palīdzēt Jūsu tuvākajiem un kolēģiem darbā. Brīvdienas astrologi iesaka pavadīt aktīvi, saziņa un pastaigas palīdzēs stiprināt imunitāti un uzlādēt sevi visai nākamajai nedēļai.

 

ZIVIS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka veltīt visus savus spēkus savu ambiciozo plānu sasniegšanai. Jūsu talanti un neordinārā pieeja darba jautājumu risināšanā noteikti nepaliks nepamanīta. Personiskās attiecības var nedaudz traucēt darbam, tāpēc tām, kuras ir tendētas uz karjeras izaugsmi, vajadzētu paņemt nelielu pārtraukumu, veltot visu savu enerģiju darbam.

Leave a Comment