Sieviešu horoskops nedēļai no 21. maija līdz 27. maijam – taupiet enerģiju

Sieviešu enerģija ir ļoti spēcīga, bet trausla. Ja sieviete ļauj viņai nonākt negatīvā veidā, viņa to iznīcina. Katra skaistā dzimuma pārstāve ir dzimusi laimei, ko var nodrošināt vai noņemt planētu ietekme.

Jebkura sieviete kļūst skaista, kad viņai ir daudz vitalitātes. Viņa jūtas brīnišķīga, viņai ir labi, viņa ir pilna ar optimismu un idejām. Cilvēki, lietas, iespējas, veiksmīgi notikumi paši iekļūst viņas dzīvē. Bet ir problēma – par sieviešu enerģiju ir atbildīga planētu ietekme, kas pastāvīgi mainās. Jūsu enerģija tiek iznīcināta, ja jūs ļaujat astroloģiskām tendencēm šķērsot savas robežas. Iedomājieties, cik daudz jūs tērējat savu enerģiju, lai pārvarētu šo pretestību, un atrodiet loģisku skaidrojumu par kaut ko tādu, kas nepieder loģikai. Ir daudz vieglāk sekot planētu kustībai, ņemt no horoskopa zīmēt ne tikai brīdinājumus, bet arī ieteikumus savas dzīves uzlabošanai.

Lasi arī: Kāds ir ideālais vecums, lai kļūtu par māmiņu

Auns

Sievietēm, kas dzimušas Auna zvaigznājā, šonedēļ astrologi iesaka meklēt veidus, kā atjaunot sieviešu enerģiju. Spēcīga Marsa ietekmē jūsu dzīvē parādīsies jauni spēki un jaunas iespējas. Kaujinieku patrons liks jums mainīt kursu, tāpēc nākamo septiņu dienu notikumu kaleidoskops neļaus jums nogurt.

Labas ziņas – jums ir pilnīga izvēles brīvība, slikti – būs mērķi, kuriem jūs neesat gatavs. Astroloģija ļauj jums skatīties uz savu dzīvi no cita viedokļa, pat ja runa ir par ikdienas dzīvi. Ir svarīgi izvairīties no bīstamām situācijām, kas nākotnē var izraisīt konfliktus un izskaidrot attiecības. Cilvēki, kas tev tuvu, sagaidīs no tevis atbalstu un līdzdalību, un biznesa priekšā tu vari radikāli mainīt savu dzīvi, vienkārši norādot sevi īstajā laikā īstajā vietā.

Lasi arī: Disney On Ice piedāvā Brīnumaino Ledus Festivālu

Vērsis

Vērša zīmes pārstāvēm iesaka vislabāk izplatīt savus spēkus: nedēļas sākumā, lai veltītu aktīvai darbībai, un brīvdienās, lai pavadītu visu brīvo laiku tuvu abstraktiem no ikdienas rutīnas. Jūsu enerģija laika posmā no 21. līdz 27. maijam atradīs pareizo virzienu ieviešanai.

Mēness mēreni aktīvs, palīdzēs jums apskatīt un pamanīt jaunas iespējas. Starp atklājumiem būs pilnīgi jauni notikumi, patīkamas paziņas, oriģināli priekšlikumi, labas izredzes. Tomēr, pirms sākat kaut ko svarīgu, pat sarunu, jums vajadzēs dubultot savu modrību un būt gatavai neparedzamiem pagriezieniem: lai arī saprātīga jūs varētu būt, šīs nedēļas tendences būs pretrunā ar jūsu cerībām.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment