Sieviešu horoskops nedēļai no 21. maija līdz 27. maijam – taupiet enerģiju

Dvīņi

Šonedēļ būs vieglprātīgas, un pateicoties šādai uzvedībai izvairīsies no problēmām. Eksperti iesaka netērēt dārgo laiku velti un sākt aktīvus pasākumus, kuru mērķis ir uzlabot dzīvi. Neskatoties uz šķēršļiem, kas jūs sagaida no sākuma, šajās septiņās dienās uzreiz pēc intuitīvā līmeņa sasniegsiet pareizo stilu un stratēģiju, kas palīdzēs jums pacelt ceļu uz Olimpiskiem panākumiem.

Šonedēļ jūsu patrons Merkurs iegūs maksimālu spēku. Izvelciet no sava kara arsenāla šarmu un dabisko pievilcību, kas jo īpaši palīdzēs mīlas sfērā, piesaistot viena cilvēka uzmanību.

Lasi arī: Pedagogi: bērni pārsteigti, cik nemanāmi “pazūd” laiks telefona ekrānā

Vēzis

Šajās septiņās dienās astrologi iesaka vērot vairāk, nekā darīt. Ja no izmaiņām nevar izvairīties, tad ir vēlams pievienoties darbam pakāpeniski. Nav vēlams aktīvi strādāt jūsu laimīgās nākotnes labā, līdz jūs iepazīsieties ar jauno algoritmu un pielāgosieties jaunām tendencēm. Pretējā gadījumā pastāv risks, ka radīsies lieli enerģijas zudumi, no kuriem to iespējams ietaupīt.

Venēra šonedēļ jūsu zīmē. Tas nozīmē, ka jūs neapzināti piesaistīsiet galēju rīcību. Būs daudz skandālu, strīdu, konfliktu. Neskatoties uz ārējām problēmām, iekšēji jūs jutīsieties lieliski. Astrologi iesaka pavadīt vairāk laika brīvā dabā, nodarbojoties ar sportu, sazinoties ar interesantiem cilvēkiem. Tas palīdzēs saglabāt skaistu fizisko un intelektuālo formu.

Lauva

Laikā no 21. maija līdz 27. maijam Lauvas raksturo optimisms un entuziasms. Nākotnē izskatīsies rozā krāsas brilles, jūs gribat piedot daudziem draugiem, radiniekiem vai mīļotajam cilvēkam. Tomēr zvaigznes ļoti iesaka būt brīdinātiem un neaizmirst pat klusākos trauksmes signālus. Mazākajā bīstamības ziņā jāsāk rīkoties. Pretējā gadījumā dzīve krasi mainīsies pretējā virzienā no panākumiem. Neveiksmju sērija var kļūt aizkavējusies.

Šonedēļ, jums būs izaicinājums sev no Neptūna, ilūziju dieva. Tā negatīvā ietekme var likt jums dzīties pakaļ mānekļiem, parādīt neapdomīgu uzvedību, neapdomātas darbības. Ir iespējams, ka satricinās jūsu uzņēmuma reputāciju vai attiecības, kas jums vērtīgas. Saskaņā ar draudiem var būt mīlas dēka ar vīrieti. Esiet uzmanīga, nevajag kārdināties.

Jaunava

Šīs nedēļas balva ir smagā darba slodze: ir mācīties, attīstīt jaunas prasmes, uzlabot savu pieredzi – kā svarīgi un profesionāli. Sakarā ar patrona uzturēšanos, Merkurs Vērsī, tiks dota visām jaunajām grūtībām. Jums būs jāizrāda izturība. Negaidiet ātrus rezultātus: Vērša ietekme – nopietna un konsekventa, saskaņā ar kuru jūsu darba rezultāti tiks uzstādīti tālu nākotnē, bet problēmas skaidri palielinās.

Astrologi atgādina, ka neērtības – nepieciešams nosacījums, lai gūtu panākumus, tāpēc nezaudējiet drosmi. Izveidojiet plānu nākamajām pāris nedēļām, lai sagatavotos tam, ka šoreiz tas būs jums “izmēģinājumu un kļūdu” periods.

Lasi arī: Ekspertu ieteikumi, lai bērni izaugtu labi audzināti un laimīgi

Svari

Šonedēļ planētu  ietekme ļauj pārstāvēm zvaigznājā Svari būt harmoniskā stāvoklī un prātā, un ar to patīkamsie notikumi nedēļā nebeigsies. Jūs gaida veiksme, kas dod zaļo gaismu iniciatīvai, kas atvērs durvis uz jauniem hobijiem un pašrealizāciju.

Astrologi iesaka mainīt vaļaspriekus, mēģināt atrast jaunus draugus vai līdzīgi domājošus cilvēkus, lai panāktu mieru ar kādu vai sāktu zaudēt iepriekšējo sūdzību slogu. Panākumi tiek nodrošināti, ja jūsu darbība atbilst momenta garam, ja kļūsiet progresējoša un pārliecināta. Nepalaidiet pozitīvu, pat ja pirmās iniciatīvas netiktu aizskartas: katrā ziņā tām būs jēga jums.

Skorpions

Skorpiona sievietēm ieteicams mainīt taktiku vai iedibināt jaunu mērķi. Pastiprinātā Marsa ietekme Ūdensvīrā atdzīvina dzīvi. Jūsu dalību pieprasīs notikumi uzņēmējdarbības jomā, kā arī tuvi cilvēki un mājsaimniecības jautājumi. Pie sociāli aktīvām un radošām sievietēm šī nedēļa iet uz “urā”. Radošuma un pašrealizācijas joma būs dalība kolektīvā darbā.

Protams, optimisms un atvērtība šajās septiņās dienās nekādā ziņā negarantē panākumus, it īpaši, ja jūs pārāk daudz uzlabojat dzīvi. Izvairīšanās mo konfliktiem būs sarežģīta. Šis entuziasms sagādās daudz šonedēļ. Tāpēc astrologi iesaka palielināt sieviešu enerģiju. Tiklīdz jūs ļausiet citiem negatīvi iesūkt savu dzīvi, sāksies ilgs problēmu periods.

Strēlnieks

Strēlnieku sievietēm no 21. līdz 27. maijam iezīmējas ilgi gaidīts, bet neskaidrs panākums. Pastiprinātā Saturna aizgādībā sāksies jauns dzīves posms, taču, lai to panāktu, jums būs noteikti jāuzņemas situācijas kontrole, jākļūst par jūsu laimes radītāju. Ir laiks, kad jūsu sieviešu laime ir atkarīga no jums.

Neskatoties uz pašapziņu, jūs riskējat klupt un krist uz katra soļa. Pirmās grūtības sākas ar sarkastisku jūsu ideju un plānu kritiku no tuvākajiem un mīļajiem. Tomēr jums nevajadzētu palaist garām šo lielisko iespēju uzņemties iniciatīvu. Jūsu kaislība novedīs pie profesionālas izaugsmes, kā arī pievērsīs fanu uzmanību.

Lasi arī: Krūšturis – cik bieži tas ir jāmazgā?

Mežāzis

Mežāzim šonedēļ būs tieksme uz vieglprātīgu un piedzīvojumu uzvedību, kas negatīvi ietekmēs, pirmkārt, dzīves finansiālo pusi. Ģimenes var būtiski palielināt bērnu izmaksas. Un astrologi saka, ka tas tiks darīts pēc savas iniciatīvas – jūs vēlaties palutināt savus mīļotos.

Brīvie no ģimenes dzīves Mežāži tērēs naudu izklaidei, iepirkšanās vietām, atpūtai. Protams, tas labvēlīgi ietekmēs jūsu garastāvokli un dos jums enerģiju, taču astrologi joprojām iesaka rūpīgāk izskatīt finanšu jautājumus. Konsekvence un spēja nomākt impulsus nonāks glābšanā. Mēs atgādinām jums par relaksāciju – tas ir labākais veids, kā mazināt spriedzi, un pats svarīgākais – bez maksas.

Ūdensvīrs

Marsa ietekme jūsu zīmē veicinās mērķu realizāciju. Jūs varat veikt pārāk aktīvus tempus un pārvērtēt savas spējas. Zvaigznes iesaka izvēlēties pareizo stilu, jo nākotnē to rezultātu sasniegšanas entuziasma dēļ būs gandrīz neiespējami. Esiet gatavi grūtībām pirmajās nedēļās: Jūsu aktīva uzvedība var sastapties ar kritiku un izturību, pat no mīļajiem, nemaz nerunājot par tiem, kuri ir cīnījušies, lai pazudināt jūsu dzīvi, viņu skaudība un baumas izplatās.

Šonedēļ jūs riskējat aizmirst par samērīguma sajūtu, tā ka būs vairāk neveiksmju nekā uzvaras. Tas ir brīnišķīgs laika periods, ja jūs vēlaties ieviest kaut ko jaunu, kaut kā uzlabot savu dzīvi, bet ir vēlams, lai būtu iespējams apturēt un novērtēt situāciju laikā. Spēcīgie centieni šonedēļ var pārvērsties par galveno mērķi, kuru jūs mēģināt sasniegt jebkurā veidā, pat ja tas radīs neatgriezenisku kaitējumu.

Zivis

Neptūns nodrošinās Zivis ar emocionālu un fizisku komfortu. Jūsu patrons palīdzēs saglabāt visus likteņa triecienus, tādēļ, ja jums neizdosies vienā lieta, otrajā vietā ir komforts. Tas ir brīnišķīgs laika periods jūsu vēlēšanās realizēšanai, ja vien tās nepārsniedz realitāti. Jūs varat mēģināt atrast jaunu hobiju, pievilināt vīrieti, doties ceļojumā vai meklēt patiesu mīlestību. Šonedēļ jūs gaida panākumi, uzvaras, straujš izrāviens.

Tagad ir iespējams atrisināt daudzus svarīgus jautājumus, kas jau sen ir gaisā. Zvaigznes pievērš jūsu uzmanību tikai sarunām aiz muguras. Pat ja tās šķiet nekaitīgas, jebkuras tenkas var būt dārgas jums. Neļaujiet kādam aptraipīt savu reputāciju.

Avots

Leave a Comment