Sieviešu horoskops nedēļai no 24. – 30. oktobrim

AUNS

Jums šī nedēļa ir ļoti labvēlīga tam, lai uzsāktu kaut ko jaunu, tai skaitā sāktu ievērot kādu diētu, jo sievietes organisms prasa pastāvīgu attīrīšanos. Pacentieties neēst treknu pārtiku un nelietojiet alkoholu, bet gan vairāk uzturieties svaigā gaisā, turklāt pārpūlēšanās var atnest sev līdzi ļoti daudz problēmu, tāpēc necentieties pārslogot savu ķermeni.

VĒRSIS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka izvairīties no trokšņainām kompānijām un ballītēm, jo Jums ir vajadzīga vienatne, kas palīdzēs atrast saskares punktu pašām ar sevi. Tādā veidā Jūs varēsiet labāk izprast savas vēlmes, kā arī noskaņot domas pareizajā virzienā, jo, kamēr vien Jūs nenonāksiet pie tā, ka esat laimīgas domās, tas nenotiks arī realitātē.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā ir ieteicams pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar saviem tuvajiem cilvēkiem – draugiem, radiem un mīļoto cilvēku, kurš šajā nedēļā pret Jums var būt īpaši prasīgs tieši uzmanības ziņā, tāpēc dāvājiet savam vīrietim maigumu un labus vārdus. Jo tuvāk Jums būs mīļie cilvēki, jo lielāka izredzes uz veiksmi pilnīgi visās dzīves sfērās.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka uzlādēt savu sievišķo būtību ar pozitīvisma lādiņu. Fakts ir tāds, ka līdz oktobra beigām Jums ir iespējamas garastāvokļa svārstības, kas būs kaut kādu problēmu rezultāts. Tas viss liks noskaņoties uz nepareizajām domām, tāpēc pacentieties tomēr domāt tikai par labo, tad arī viss būs lieliski.

LAUVA

Jums šajā nedēļā zvaigznes atklās jaunus horizontus, tāpēc pilnīgi iespējams, ka Jūs atradīsiet jaunus hobijus vai aizraušanās, kas kļūs Jums ļoti nozīmīgas un nākotnē ieņems diezgan augstu vietu Jūsu dzīvē. Iespējams, ka tā ir Jūsu izdevība tikt skaidrībā ar to, kā Jūsu dzīve ievirzīsies tālāk.

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka pievērsties savam ārējam izskatam un nedaudz to pamainīt, jo šīs pārmaiņas Jums viennozīmīgi nāks tikai par labu, kā rezultātā Jums uzlabosies arī kopējais enerģētikas līmenis, kas ir pamats veiksmīgiem apstākļiem jebkurā dzīves jomā.

 

Lasi vēl: Māmiņu horoskops: uzzini, cik gados Tev vajadzētu kļūt par māti

 

SVARI

Zvaigznes paredz, ka Jūs šajā nedēļā tērēsiet diezgan daudz līdzekļu uz saviem mīļajiem. Iepirkšanās Jums viennozīmīgi pacels noskaņojumu un sagatavos ziemas periodam. Vēl zvaigznes Jums sola veiksmi mīlestībā, kas priekš sievietēm bieži vien ir vislabākā ziņa!

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka uzmanīties no meliem un liekulības, tāpēc izvairieties no tādiem cilvēkiem, esot tikai godīgu un patīkamu cilvēku sabiedrībā, jo Jūs šajā nedēļā esat ļoti neaizsargātas tieši attiecībā uz apmānu un krāpšanos.

STRĒLNIEKS

Nedēļas sākumā ir iespējami kaut kādi konflikti tieši ģimenes lokā, tāpēc Jums jāatceras tas, ka šis noteikti nav labākais laiks, lai kļūtu pārāk prasīgas. Nedēļas nogale ir ļoti labvēlīga aktīvai atpūtai, tāpēc vairāk laika pavadiet svaigā gaisā, nevis mājās pie datora vai televizora.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā vairāk laika ir ieteicams veltīt tam, lai tiktu vaļā no visa nevajadzīgā – gan mājās, gan darbā. Jo vairāk Jūs uzkrāsiet, jo grūtāk Jums būs nākotnē, turklāt oktobra beigas šim pasākumam ir vienkārši ideāli piemērotas, tāpēc rīkojieties!

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā vajadzētu nodrošināties ar pozitīvu attieksmei, bet dzīšanās pēc naudas un slavas šajā periodā var būt visnotaļ bīstama, tāpēc, ja kāds Jūs provocē, esiet spējīgas skaisti aiziet no cīņas lauka, sakot, ka Jums rūp daudz svarīgākas lietas – esiet pāri tam, ko Jums uzspiež sabiedrība!

ZIVIS

Šajā nedēļā no Jums var aiziet visas Jūs bailes un bažas, kas Jūs moka jau diezgan ilgu laiku, tāpēc pacentieties tās atlaist, jo nākotnē tas noteikti palīdzēs Jums ietaupīt enerģiju un nervus. Šīs nedēļa var Jums piespēlēt arī lielisku iespēju iepazīties ar Jūsu sapņu vīrieti, ja vien Jūs pašas tam esat gatavas un to vēlaties!

Leave a Comment