Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. aprīlim

AUNS

Pirmdien jums jāievēro piesardzība svarīgu lēmumu pieņemšanā. Trešdiena solās būt īpaši nelabvēlīga tām sievietēm, kuru darbības joma ir saistīta ar finansēm. Var rasties kaut kādas konfliktsituācijas. Ceturtdien vajadzētu ievērot piesardzību saziņā. Arī jūsu personiskās attiecības būs atkarīgas no jūsu izturības un vēlmes piekāpties. Piektdiena ir piemērota aktīvai rīcībai, bet brīvdienas jums vajadzētu veltīt pilnvērtīgai atpūtai.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ labvēlīga. Pirmdien jums būs visas iespējas mobilizēt savu spēku un realizēt savu iekšējo potenciālu. Šī paaugstinātā aktivitāte būs ļoti labvēlīga arī personisko attiecību nokārtošanai. Trešdien jums būs visas iespējas realizēt savas radošās spējas. Iestāsies vieglums saziņā ar pretējo dzimumu. Ceturtdiena ir ļoti labvēlīga Vērsītēm, kuras ir pārliecinātas par saviem spēkiem.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā būs diezgan grūti koncentrēties, pastāv paaugstināts stresa risks. No 24. līdz 27. aprīlim jums ir nepieciešams izrādīt sava rakstura stingrību. Šajā periodā sekojiet saviem mērķiem, ne uz mirkli no tiem nenovēršoties. Ceturtdien jums būs visas iespējas mobilizēt savus spēkus un realizēt plānus. Līdz pat nedēļas beigām jums vajadzētu nodarboties ar visām tekošajām lietām. Attiecībām šis nav tas labvēlīgākais laiks, jo pastāv liels strīdu un konfliktu risks.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā var nākties izvēlēties starp darbu un privāto dzīvi. Aktīvā Venēra līdz pat 28. aprīlim atstās labvēlīgu ietekmi uz jūsu personiskajām attiecībām, kas savā ziņā neļaus koncentrēties darbam, taču no piektdienas jūs atkal varēsiet pievērsties lietišķajai sfērai. Trešdiena jums solās būt visnotaļ sarežģīta. Jūsu impulsivitāte var jums sagādāt ne mazums problēmu, tāpēc visas svarīgās lietas vajadzētu atlikt, nodarbojoties tikai ar tekošajām lietām.

LAUVA

Jums šī nedēļa būs ļoti mainīga un nestabila. Īpašu uzmanību šajā periodā vajadzētu pievērst personiskajām attiecībām, cenšoties izvairīties no konfliktiem un nesaprašanās. Nedēļas sākumā vajadzētu pievērsties monotonam darbam, bet trešdien jūs ietekmēs impulsivitāte, tāpēc jums vajadzētu pieturēties pie nogaidīšanas stratēģijas un neiesaistīties nekādās avantūrās.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops nedēļai no 24. līdz 30. aprīlim

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu rūpīgi sekot līdzi tam, ko sakāt, neizprovocējot nekādas konfliktsituācijas. Trešdiena solās būt visnotaļ labvēlīga. Varēsiet nogludināt savus konfliktus, mobilizēt savus spēkus un realizēt spējas. Iespējami panākumi finanšu sfērā. Piektdien jums pilnīgi noteikti jābūt uzdevumu augstumos, lai nepalaistu garām svarīgus piedāvājumus. Brīvdienas vajadzētu veltīt atpūtai, nepiespiestai saziņai un nākamās nedēļas plānošanai.

SVARI

Jums šajā nedēļā izdosies aktīvi nodarboties ar savas privātās dzīves kārtošanu. Visas nedēļas garumā jums būs arī pietiekami daudz enerģijas. Nedēļas sākums jums solās būt visnotaļ aktīvs, ir vērts mobilizēt savu iekšējo potenciālu un koncentrēties uz nosprausto mērķu sasniegšanu. Kopumā jums šī solās būt visnotaļ veiksmīga nedēļa. Saglabājot mieru un neiesaistoties konfliktos, jūs spēsiet šo nedēļu padarīt maksimāli auglīgu.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā nāksies paļauties tikai uz pašu spēkiem. Pirmdien jums būs ļoti grūti koncentrēties. 26. un 27. aprīli jums vajadzētu pavadīt vienatnē, lai neizprovocētu kaut kādus konfliktus personiskajās attiecībās un nepieļautu kļūdas darbā. Piektdien jums būs visas iespējas uzņemties kaut kādu radošo iniciatīvu. Iespējams, ka atradīsiet papildus ienākumu avotus. Svētdienu jums vajadzētu pavadīt maksimāli mierīgi.

STRĒLNIEKS

Jūs šajā nedēļā sagaida pozitīvisma un mundruma lādiņš, kas ļoti labvēlīgi atsauksies uz mīlas fronti un arī lietišķo sfēru. Līdz pat ceturtdienai jūs, iespējams, jutīsiet nelielu diskomfortu un saspringumu saziņā ar pretējo dzimumu. Visnelabvēlīgākā šīs nedēļas diena jums būs trešdiena. Iespējamas pretrunas un konflikti, turklāt jūsu noskaņojums mainīsies visas dienas garumā. 27. aprīlī nevajadzētu nodarboties ar finanšu lietām.

MEŽĀZIS

Jums veiksme uzsmaidīs tieši nedēļas sākumā. Varēsiet stabilizēt un harmonizēt savu iekšējo pasauli. 26., 27. un 30. aprīlī nevajadzētu ieplānot kaut kādas atbildīgas lietas, kā arī šajās dienās nevajadzētu uzsākt kaut ko jaunu. Būs vērojama emocionālā nestabilitāte un garastāvokļa maiņas. Trešdien jums vajadzētu ierobežot savus tēriņus. No piektdienas līdz svētdienai jums vajadzētu pieturēties pie izvēlētās stratēģijas – neradīt spriedzi un ņemt vērā savu emocionālo fonu!

ŪDENSVĪRS

Nedēļas sākumā jūs uzņemsiet vajadzīgo tempu un pilnīgi noteikti nenovirzīsieties no izvēlētā ceļa, tomēr jums var rasties problēmas ar pašnovērtējumu. Iespējama emocionālā nestabilitāte. Trešdien jums būs visas iespējas tikt galā ar esošajiem konfliktiem un pretrunām, kā arī apkopot savu radošo potenciālu. Ļoti veiksmīga diena, lai piestrādātu pie materiālās stabilitātes nodrošināšanas.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā tiks dotas visas iespējas realizēt sevi karjerā, turklāt jūs gūsiet vērā ņemamus panākumus. Jūsu paaugstinātā aktivitāte ļoti veiksmīgi ies kopā ar visdrosmīgāko plānu un ideju realizāciju. Personiskajās attiecībās jums šajā periodā vajadzētu būt loti piesardzīgām. Brīvdienas solās būt visnotaļ pozitīvas. Labs laiks atpūtai, mājas lietām un aktīvai saziņai ar cilvēkiem.

Leave a Comment