Sieviešu horoskops nedēļai no 31. oktobra – 6. novembrim

landscape-1438360439-gettyimages-482150555-copy

AUNS

Attiecībās ar apkārtējiem cilvēkiem Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka būt godīgām. Krāpšanās darbā var novest pie diezgan smaga soda, bet privātajā dzīvē pie strīdiem. Izmantojiet sieviešu viltībiņas un savas stiprākās puses – jo sievišķīgākas Jūs šķitīsiet apkārtējiem, jo nopietnāk viņi pret Jums attieksies un respektēs.

VĒRSIS

Jums noteikti nevajadzētu atteikties no Jūsu mīļākajām lietām un hobijiem, tāpēc nenoejiet šajā nedēļā no sava ceļa tikai tāpēc, lai pasargātu sevi no kaut kādām nepatikšanām. Zvaigznes var Jums dot mieru un radīt labvēlīgus apstākļus atpūtai, tikai nepārpūlieties ne fiziski, ne morāli.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka daudz vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, bet papildus tam sazinieties ar tiem, kuri Jums dārgi, un neaizmirstiet atpūsties no saviem pienākumiem. Piemēram, ejiet iepirkties, jo Jums tas pilnīgi noteikti nāks tikai par labu, vienkārši peldiet pa straumi un nedomājiet ne par ko sliktu.

VĒZIS

Jums šajā periodā ļoti svarīga būs kaisle – kaisle mīlestībā, darbā un hobijos, jo bez tās Jūsu dzīve var kļūt pelēcīga un neinteresanta. Nedodiet nevienam solījumus – zvaigznes apgalvo, ka papildu pienākumu Jums šobrīd pilnīgi noteikti nav vajadzīgi. Šis periods ir ļoti labvēlīgs dzīves jēgas meklējumiem un tam, lai noteiktu tālāko savas personības attīstības virzienu.

LAUVA

Zvaigznes apgalvo, ka Lauvenēm veiksmi šajā nedēļā var dot viņu pozitīvā attieksme, tāpēc ir pienācis laiks noskaņot sevi uz pareizā viļņa. Nedēļas sākumā, pieņemot svarīgus lēmumus, vairāk paļaujieties uz loģisku, bet nedēļas beigās noteikti ir vērts ieklausīties savā iekšējā balsī.

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā veiksme var šķist nenotverama, taču tā nebūt nav, zvaigznes var Jums palīdzēt pārvarēt grūtības, bet tikai tādā gadījumā, ja Jūs tiksiet skaidrībā pašas ar sevi. Nostādiet sev kādu konkrētu mērķi, izvērtējiet prioritātes un esiet gatavas pilnīgi visam. Mazāk emocijas un vairāk loģikas – tas ir tas, kas Jums nepieciešams novembra sākumā!

SVARI

Jums vairāk vajadzētu palīdzēt apkārtējiem, kas, pirmkārt, attiecas tieši uz Jums tuvajiem cilvēkiem, kuri būs patīkami pārsteigti par Jūsu vēlmi viņiem palīdzēt. Lai iegūtu kāda cilvēka uzmanību, Jums var nākties viņam parādīt to, ka viņa dēļ esat gatavas gandrīz uz visu, taču tas darbosies arī pretējā virzienā – pievērsiet uzmanību darbiem, ne vārdiem!

SKORPIONS

Ja Jūs visai pasaulei parādīsiet savas jūtas, Jūs varat diezgan smagi vilties, tāpēc šajā nedēļā Jums noteikti vajadzētu nedaudz noslēgties no apkārtējiem, turklāt vienatne Jums palīdzēs tikt skaidrībā ar potenciālajām problēmām un atjaunot enerģijas rezerves – ļaujiet, lai šī nedēļa Jums ir kā patvērums!

STRĒLNIEKS

Jums noteikti nevajadzētu novembra sākumu pavadīt četrās sienās, tāpēc dodieties atvaļinājumā, komandējumā vai vienkārši atcerieties par to, ka ir iespējams arī doties pastaigā, turklāt brīvdienās noteikti mēģiniet aizmirst par visām sadzīves lietām, rūpēm un likstām. Ir pienācis laiks justies brīvām kā putni, kas dvēseles dziļumos Jūs arī esat, jo veiksmi Jums var dot tikai un vienīgi brīvība un labs noskaņojums.

 

Lasi vēl: Lielais finanšu horoskops novembrim- uzzini, kā pievilināt veiksmi naudas lietās!

 

MEŽĀZIS

Novembra sākums Jums var būt visnotaļ veiksmīgs, tāpēc esiet spilgtas un dzīvespriecīgas, lai apkārtējie cilvēki to pamanītu un priecātos kopā ar Jums. Jo vairāk gaismas Jūs nesīsiet pasaulē, jo vairāk veiksmes Jums dāvās Visums. Neaizmirstiet arī par nelielu noslēpumainības plīvuru, lai pievilinātu pretējo dzimumu un nopelnītu savu daļu uzmanības.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā ir vērts nedaudz patērēties savu mīļoto cilvēku dēļ, turklāt, tā kā Jums veiksmi var atnest kāds svarīgs pirkums, tad padomājiet par to, par ko Jūs jau kādu laiku esat sapņojušas, un noskaņojiet sevi uz to, ka Jūs to patiešām arī saņemsiet. Veiciet šo pirkumu līdz nedēļas beigām, un tas noteikti Jums pacels garastāvokli!

ZIVIS

Vīrieši šajā nedēļā var pastiprināti sajust Jūsu seksualitāti un pozitīvo enerģiju, tāpēc tām sievietēm, kuras atrodas savas īstās mīlestības meklējumos, noteikti ir vērts parādīt sevi pasaulei. Neieslēdzieties savā dzīvoklī vai birojā, vairāk smaidiet un neļaujiet problēmām sevi paverdzināt, jo atbrīvošanās no negatīvisma var Jums dot visu, ko vēlaties.

Leave a Comment