Sieviešu horoskops nedēļai no 6. līdz 12. martam

AUNS

7. un 8. martā jums vajadzētu būt visnotaļ piesardzīgām un izvairīties no kļūdām darbā. Kopumā šī nedēļa jums dos iespēju izrādīt iniciatīvu un uzsākt savu ideju realizāciju. Pirmdiena ir īpaši labvēlīga tam, lai kaut ko uzsāktu, jo tas pilnīgi noteikti vainagosies panākumiem. Aktīva rīcība un prasme pielāgoties pārmaiņām – tā ir iespēja uzlabot savu dzīvi visās tās sfērās!

VĒRSIS

Jums šīs nedēļas horoskops ir visnotaļ labvēlīgs. Planētu izvietojums ļoti pozitīvi atsauksies uz jūsu zodiaka zīmi, tāpēc gan finanšu jautājumos, gan personiskajās attiecībās veiksme pilnīgi noteikti būs ar jums. Augošā Mēness stabilā enerģētika dos jums stimulu tiekties pretī saviem mērķiem. 11. martā esiet ļoti piesardzīgas.

DVĪŅI

Merkūrs šajā nedēļā jums nedos pietiekami daudz enerģijas aktīvai rīcībai, tāpēc jums tiek rekomendēts tikt galā ar visām tekošajām lietām. Var rasties grūtības saziņā ar priekšniecību. Planētu ietekme 12. martā pārbaudīs jūsu izturību.

VĒZIS

Nedēļas sākumā Mēness būtiski uzlabos jūsu intuīciju, kas nozīmē to, ka varēsiet pievērsties kādu sarežģītu jautājumu atrisināšanai, tomēr šajā periodā būs raksturīgas arī garastāvokļa svārstības, kas dažām Vēža zīmē dzimušajām var sagādāt grūtības. Jums šajā nedēļā ir ieteicams likt lietā savu dabisko šarmu un spēju pielāgoties strauji mainīgajiem apstākļiem.

LAUVA

No ceturdienas uz piektdienu Lauvenes saņems impulsu attīstībai un aktīvai rīcībai. Tas būs labs laiks, lai nodotos vissvarīgāko uzdevumu risināšanai, kā arī personīgās dzīves nokārtošanai. Pieaugošās enerģijas dēļ šajā laikā var paspēt izdarīt ļoti daudz ko, tāpēc ķerieties vērsim pie ragiem un drosmīgi iemiesojiet savas vēlmes dzīvē.

Lasi vēl: Kas gaidāms 2017. gadā? Īpašs horoskops sievietēm

JAUNAVA

Merkūrs jums šajā nedēļā nespēs dāvāt pietiekami daudz enerģijas, tāpēc jums var samazināties darbaspējas, kas atsauksies arī uz jūsu noskaņojumu. Centīgajām Jaunavām astrologi iesaka nodrošināties ar pacietību, nododoties tikai tām lietām, kas nevar tikt atliktas uz vēlāku laiku.

SVARI

Pār jums valdošā planēta atradīsies ļoti vājā pozīcijā, kas negatīvi atsauksies uz jūsu darbaspējām un emocionālo stāvokli, tāpēc jums jābūt visnotaļ piesardzīgām ne tikai darbā, bet arī personīgajā dzīvē. Neapdomāti izteicieni un lieka impulsivitāte pilnīgi noteikti var kaitēt savstarpējām attiecībām. Īpašu uzmanību vajadzētu veltīt arī Vese***ai.

SKORPIONS

Jūsu enerģija un izlēmība šajā nedēļā palīdzēs jums darba jautājumos, tomēr personīgo jautājumu kārtošanai spēka var nepietikt. Venēra, kas šajā periodā atrodas ļoti vājā pozīcijā, nedos jums pietiekami daudz enerģijas uz varoņdarbiem mīlas frontē, tāpēc izmantojiet šo laiku tam, lai uzlabotu savu materiālo stāvokli.

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa solās būt mierīga un stabila. Labs laiks, lai nodotos tiem ikdienas darbiem, kas neatņem daudz enerģijas. Planētu kustība pretējā virzienā norāda uz to, ka pārmaiņu laiks vēl nav sācies, tāpēc jums vajadzētu koncentrēties uz tekošo lietu izpildi. Arī mīlas frontē nav gaidāmi nekādi spilgti notikumi.

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa solās būt ļoti veiksmīga. Uzradīsies ļoti daudz iespēju sasniegt savus mērķus. Pieaugošā enerģija un vēlme sasniegt noteiktus augstumus tiks papildināta ar labu noskaņojumu. Aktīva prāta darbība un deduktīvās spējas kļūs par lieliskiem palīgiem strīdīgu jautājumu risināšanā.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā jāuzmanās no Saules enerģijas, jo tās negatīvā ietekme var jums sagādāt veselu kaudzi problēmu enerģētiskā plānā. Pašsajūtas pasliktināšanās un spēku samazināšanās pieprasīs plānu maiņu. Šajā periodā būtu vēlams pievērsties lietām, kas prasa ļoti minimālu enerģijas patēriņu. Impulsīvajām dāmām attiecībās par labu nāks pauze, kas dos iespēju tikt skaidrībā ar savām jūtām.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā tiks dota iespēja pilnā sparā ķerties klāt visām savām lietām. 7. un 8. marts būs ļoti veiksmīgas dienas, lai iekarotu jaunas virsotnes un uzlabotu savas materiālās labklājības stāvokli. Uzmanību prasīs arī personīgās attiecības.

Leave a Comment