Sieviešu slepenā dzīve telefonā

Pārsteidzošs pētījums atklājis, kādam nolūkam sievietes visbiežāk izmanto savus mobilos telefonus. Izrādās, ka sieviešu, īpaši jauno māmiņu vidū trīskāršojies ‘Geimeru’ skaits!

Laika pavadīšana video spēļu pasaulē vienmēr saistījusies ar vīriešiem, šaudīšanos un neapmierinātām dzīves biedrenēm, kuras nespēj izprast šo aizraušanos.

Tirgus dati rāda, ka pēdējo gadu laikā būtiski pieaudzis to sieviešu skaits, kuras ikdienā spēlē vienu vai vairākas spēles.  Mobilās ierīces ir spēlējušas milzīgu lomu iepazīstinot sieviešu auditoriju ar spēlēm, kā ikdienišķu izklaides formu. Relaksācija, mirkļa atraušanās no ikdienas rūpēm, patīkams satraukums ir galvenie iemesli, kāpēc sievietes lejupielādē krāsainas spēlītes savās mobilajās ierīcēs. Nereti viņas to dara slepus no bērniem vai arī pat neapzinās, ka spēlē spēli, jo nav ieisaistītas konsoles, pultis un sarežģītas mehānikas.

Sievietes vecumā no 25 līdz 55 gadiem ir lojālākās spēlmanes. Speciālisti skaidro, ka sievietes šajā vecuma grupā  ir kā vāveres ritenī, dalot savu laiku starp pilnas slodzes darbu un rūpēm par ģimeni. Pilnībā atslēgt prātu un nodoties mobilajai izklaidei ir tieši tas, kas viņām ir vajadzīgs. Mobilās spēles ir pieejams un ērts risinājums, kā alternatīva televīzijas šoviem un filmām.

Šodien pieejamais spēļu klāsts ir ļoti plašs. Tā piemēram spēle Star Ball Swipe piedāvā humora pilnā gaisnotnē palīdzēt putnam Ronijam atrast savu mūža mīlestību.

Lejupielādē spēli bezmaksas šeit: https://itunes.apple.com/us/app/star-ball-swipe/id1290819022?ls=1&mt=8

Leave a Comment