Sieviešu vārdi, kuri pārvērš sievieti par īstu fūriju. Ļaunas, bet ellīgi elegantas dāmas!

Šie sieviešu vārdi var kalpot viņu īpašniecēm ne tajā vislabākajā veidā, jo viņi viņām vārds piešķir patiešām šķebinošu un absurdu raksturu.

Katram vārdam ir sava enerģija. Un tā ne vienmēr ir pozitīva. Tāpēc daži sieviešu vārdi dažkārt to īpašniecēm piešķir īstas fūrijas statusu. Tomēr viņas ir ļoti elegantas.

LINDA

Šis sieviešu vārds piešķir viņu īpašniecēm spēcīgu raksturu un bezkompromisa attieksmi. Linda vienmēr stāv uz vietas un nekad neatsakās no sava viedokļa, pat ja viņa var kļūdīties. Īsta dzelzs sieviete.

Tomēr arī šai asajai dāmai patīk būt lutinātai un mīlētai. Turklāt Linda, iespējams, nekautrējas izmantot arī skarbākus vārdus. Ja kaut kas viņai nepatīk, šī sieviete var viegli pateikt visu tieši sejā. Jā, tā būs taisnība, bet nepavisam neizpušķota, un tāpēc īpaši sāpīga. Visvairāk viņas tuvie cilvēki cieš no Lindas tiešuma.

VIKTORIJA

Viktorija ir karaliene dzīvē. Viņa runā par savu ekskluzivitāti, ir pārvērtējusi pašcieņu, dažkārt pat pārāk daudz novērtē sevi un uzvedas tā, it kā šeit būtu īsta karaliene. Šī noraidošā attieksme bieži sāpina cilvēkus apkārt. Šāds sieviešu vārds padara viņu  dažreiz pat nedaudz histērisku. Viktorija var uztaisīt skandālu par sīkumiem. Īsta dāma.

KRISTĪNE

Kristīne vienmēr uzskata, ka viņai ir taisnība. Viņai ir tendence uzskatīt savu viedokli par vienīgo pareizo, un tāpēc viņa to vienmēr aizstāvēs “līdz pēdējai asiņu lāsei”. Tas padara viņu par sarežģītu cilvēku, ar kuru ir grūti vienoties. Turklāt vārds Kristīnei piešķir zināmu emociju nestabilitāti. Viņa var uztaisīt skandālu uz līdzenas vietas. Kristīnei patīk tikt apdāvinātai ar dažādām dāvanām.

SINTIJA

Sintija ir ellīgi eleganta un gracioza dāma. Viņas jūtas ir viegli aizskart. Viņa jūtas neaizsargāta un tāpēc cenšas savu vājumu kompensēt ar varas un pārākuma stāvokli. Šāds sieviešu vārds padara tās īpašnieci par īstu diktatoru, ja viņai pēkšņi izdodas ieņemt vadošu amatu.

JŪLIJA

Mierīgā un laipnā Jūlija parasti rada labu pirmo iespaidu. Tomēr viņa ir agresīva un kaprīza, dažreiz viņa var uztaisīt dusmu lēkmi no zila gaisa. Ja kāds viņu aizskars, tad viņa neievēros nekādus pieklājības noteikumus. Viņa, neizvēloties izteicienus, pateiks pretiniekam visu, ko domā, lai viņu noliktu pie vietas. Un tad viņa atkal kļūs laipna un mīļa. Jūlija ir spēcīga, bet emocionāla personība.

 

Leave a Comment