Sieviete cenšas ieskaidrot, kāpēc tāda lieta kā “bērnu prostitūcija” NEPASTĀV

Jaunā sieviete, Vithelma “T” Ortiza, ir sākusi kampaņu ar sarakstu parakstu vākšanu par to, ka kaut kas tāds kā “bērnu prostitūcija” nepastāv. Šobrīd jau ir savākti vairāk kā 23 000 parakstu, starp kuriem ir atrodamas arī slavenības, kas pauž savu atbalstu un pievērš sabiedrības uzmanību šai tēmai.

Vithelma ir iesniegusi petīciju, kuru radīja kopā ar Cilvēktiesību aizsardzības projektu. Vēlāk viņa ar šo petīciju par cilvēku tirdzniecību uzstājās Kongresā.

child woman2

Savu runu viņa sāk ar sava fotoattēla parādīšanu un dalīšanos savā pieredzē:

“Šis fotoattēls tika uzņemts īsi pirms manas 17. dzimšanas dienas. Tas, ko šis attēls jums nevar pastāstīt, varu pastāstīt es. Laika posmā no 10 gadu vecuma līdz 17 gadiem, es tiku seksuāli izmantota viscaur ASV rietumu daļas krastos. Es tiku apsūdzēta par uzmākšanos un prostitūciju un mani pat arestēja tā, it kā es būtu noziedzniece.”

Turpinot savu stāstu, viņa uzsver: “Es NEBIJU bērnu prostitūta vai sava ķermeņa pārdevēja. Es biju upuris un es kā bērns tiku konstanti Iz**rota. Tā nenotika tikai ar mani, bet tagad tā notiek arī ar citiem bērniem, kuri katru dienu tiek pirkti un pārdoti. Viņi ir upuri, nevis darbinieki!”

Petīcija rekomendē jēdzienus, “bērnu prostitūcija” un “nepilngadīgo prostitūcija”, pārtraukt lietot un aizstāt tos ar citiem jēdzieniem tādiem kā “bērnu pārdošana”, “komerciāli ļaunprātīga bērnu seksuāla izmantošana”.

“Man bija tikai 10 gadi. Tādas meitenes kā mani, piekāva, brutāli Iz**roja, lietoja grupveida seksam, pakļāva mūs mocībām, pārdodot mūs katru nakti. Runa nav par izvēli. Šī ir runa par Iz**rošanu, pakļaušanu un noziegumu.”

Avots: i100.independent.co.uk

Leave a Comment