Sieviete zaudēja 50kg nieka 10 mēnešos pat bez sportošanas; Mēs zinam, kā viņai tas izdevās!

 

Lūk, ko Lilija ierakstīja savā profilā:

“Es neesmu ārste, bet tikai vēlos pastāstīt par to, kas man palīdzēja. Es izlēmu par labu ketogēniskajai diēta un dienā uzņēmu tikai 20-25 g neto ogļhidrātu. Kad organisms nevar izmantot ogļhidrātus, tas sāk dedzināt taukus. 90% līdz 95% no ogļhidrātiem es uzņemu ar dārzeņiem, kā arī vistas, liellopa un tītara gaļu, kur ir daudz olbaltumvielu. Tiem, kas vēlas atrast motivāciju: vienkārši sāciet un nekrāpieties! Es sāku dažas dienas pirms Ziemassvētkiem un kopš tā laika neesmu atskatījusies atpakaļ. Izlēmu, ka kaut kas jāsāk darīt, kad nostājos uz svariem un uzzināju, ka sveru par 27kg vairāk nekā biju domājusi. Pēc gada (vai 10 mēnešiem) būsiet pateicīgi sev, ticiet man. Es plānoju nomest vēl vairāk svara.”

Kas ir ketogēniskā diēta?

Ketogēniskā jeb keto diēta nozīmē samazinātu ogļhidrātu daudzumu uzturā. Tā kļuvusi ļoti populāra, jo var palīdzēt atbrīvoties no liekā svara. Ēdienkarte balstīta uz zemu kaloriju daudzumu un olbaltumvielām bagātu ēdienu. Rezultātā ogļhidrātu vietā organisms ir spiests dedzināt taukus.

Kā tā darbojas?

Kad samazini uzņemto ogļhidrātu daudzumu, organisms sāk iegūt enerģiju no ketoniem, kas veidojas no taukskābēm. Šādā veidā tu sāksi zaudēt svaru. Turklāt, svarīgi atcerēties, ka katru dienu jāuzņem olbaltumvielas.

Ko vari ēst?

  • Gaļa: vista, teļa gaļa, liellops, cūkgaļa, šķiņķis, u.c.
  • Visa veida zivis, tajā skaitā arī lasis un tuncis.
  • Piens un piena produkti: var ēst arī jogurtu un sieru.

Neēd jebkāda veida maizi!

Avots: www.womendailymagazine.com

Leave a Comment