Šī veida tetovējumi tiek noņemti visbiežāk – padomā, pirms dari!

Šobrīd jau ļoti daudz dermatologu piedāvā iespēju atbrīvoties no tetovējuma. Dermatologi, kuri ir dalījušies savā darba pieredzē, stāsta, ka tetovējumi, no kuriem visbiežāk atbrīvojas, ir bijušo mīļāko vārdi un lietas, kas saistās ar šo cilvēku. Tie pat ir bijuši uztetovēti laulību gredzeni. 

Dermatologiem nākas noņemt tetovējumus, kas ir ļoti dīvaini – sākot vien ar dusmīgiem eņģeļiem, līdz pat asarām uz sejas. Kas tik cilvēkiem nevar ienākt galvā. 

Dažkārt cilvēki vēlas atbrīvoties arī no lielu tetovējumu atsevišķām daļām, piemēram, tām daļām, kas redzamas, velkot smokingu. Ir bijuši gadījumi, kad darba dēļ tetovējumi nedrīkst būt redzami, tādēļ no redzamajām daļām ir jāatbrīvojas. 

Dažas krāsas noņemt ir sarežģītāk, nekā citas. Vislielākās grūtības sagādā tās krāsas, kas ir vistuvākās cilvēka ādas krāsai. Otra sarežģītākā krāsa ir sarkana, tad seko zaļa un zila. Visvieglāk esot atbrīvoties no melnas krāsas. 

Un tetovējuma noņemšanas laiks ir atkarīgs tikai no cilvēka ādas tipa. Bet ir ieteicams pagaidīt aptuveni divus mēnešus starp katras sesijas. 

Tāpat šis process ir ļoti naud-ietilpīgs, tādēļ labāk domāsim, pirms aptetovēsim savu ķermeni!

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment