Šīm zodiaka zīmēm 2018. gads sola īpaši daudz veiksmes dažādās dzīves jomās

 

Lauva

Šis tiešām ir gads, kad jums ir jāieņem centrālā pozīcija jūsu apkārtējā vidē – lai lietas beidzot sāk ne tikai domās, bet arī darbos grozīties ap jums. Gads, kurā jums izdosies daudz kas – lai kam  arī jūs neķertos klāt, liela ir iespējamība, ka tas viss izdosies. Jupiters atrodas jūsu zīmei ideālā stāvoklī teju līdz pat jūsu dzimšanas dienai, kas nozīme – gads būs panākumiem bagāts. Sevišķi profesionālajā jomā. Mīlestības jomā būs kāpumi un kritumi, tomē tieši gada beigās viss aizies “kā smērēts”.

Lasi arī: Jumis jātur mājās, lai naudas netrūktu. Zīmes enerģētiku skaidro Brigita Ektermane

Strēlnieks

Jūsu valdošā planēta ceļā metīs vairākus šķēršļus, tomēr tas nebūs jums būtisks traucēklis, jo jaunajā gadā enerģija un varēšana jums būs nebijušos augstumos. Tāpēc ceļš – lai arī grūts – tiks pārvarēts, bet gūtā pieredze ļaus gada otrās beigas aizvadīt uz URRĀ. Ja gada sākumā jūsu ierasto optimismu placinās visi apkārtējie un dažādi nepatīkamie apstākļi, tad sākot ar gada otro pusi TU BŪSI NEAPTURAMS! Kā tanks trauksies cauri visam, kas gribēs tevi apturēt un ierobežot. Nav šaubu, ka šis gads būs viens no panākumiem bagātākajiem, kādi tev bijuši.

 

Vēzis

Tev sagaidāms lielisks gads, kurā sajutīsi milzīgu atbalstu no tuvajiem cilvēkiem. Tieši emocionālajā plānā spēsi atklāt par sevi daudz jauna un atvērt savas dzīves lapas puses, par kurām iepriekš pat iedomāties nespēji. Tas var nozīmēt gan darba un finanšu iespējas uz kurām iepriekš pat necerēji, vai arī pozitīvās emocijas un jūtas, par kurām tu pat nenojauti. Izbaudi šo gadu!

Leave a Comment